oaednews

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΕΥΔΑΠ: Αιτήσεις για 220 νέες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη μεσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων είκοσι (220) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, εντός του Νομού Αττικής και στους Νομούς Βοιωτίας και Φωκίδας.

Αυγουστιάτικη πανσέληνος 2018: Σε ποιους αρχαιολογικούς χώρους θα ειναι δωρεάν η είσοδος

Όπως κάθε χρόνο, το θέμα συζητήθηκε στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), τα μέλη του οποίου έδωσαν ομόφωνα το «πράσινο φως» στις εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν από μουσική, χορό, θέατρο και εικαστικές εκθέσεις ως προβολές ταινιών, βραδιές ποίησης, ξεναγήσεις και πολλές ακόμα.
Οι δράσεις του δημοφιλούς θεσμού, που κορυφώνονται τη νύχτα της Πανσελήνου, ξεκινούν σε κάποιες περιοχές την Παρασκευή 24 Αυγούστου, ενώ σε κάποιες άλλες συνεχίζονται ως τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

Ένας Έλληνας στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια ψηφιακή διακυβέρνηση

Στις 8 Αυγούστου 2018 ο διεθνής οίκος Apolitical δημοσίευσε τη λίστα των 100 πιο σημαντικών ανθρώπων στην ψηφιακή διακυβέρνηση, με βάση την επιρροή που έχουν στον καθορισμό των εξελίξεων, σε παγκόσμια κλίμακα. Στη λίστα περιλαμβάνεται ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του  Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής, με έδρα τη Σάμο.

Καταβολή κομμένου 13ου και 14ου μισθού λόγω μνημονίων σε υπαλλήλους Δήμου!

Στους λογαριασμούς υπαλλήλων ΙΔΑΧ του Δήμου Δέλτα θα πιστωθούν τα ποσά των κομμένων - λόγω Μνημονίων - επιδόματος επιδόματος αδείας και δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, όπως παρουσιάζει, σήμερα, αποκλειστικά το epoli.gr.

Λήγει σήμερα το πρόγραμμα 30.333 προσλήψεων του ΟΑΕΔ

Συγκεκριμένα, έως σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 12 το μεσημέρι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν, να τροποιποιούν και να αλλάζουν τις αιτήσεις τους. 
Η αίτηση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.oaed.gr και μετά τη συμπλήρωσή της, οι δυνητικοί ωφελούμενοι την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων http://ait.oaed.gr/

Έγκριση για 419 νέες θέσεις εργασίας στο ΥΠΠΟ μέσω ΑΣΕΠ.

Εγκρίθηκε η πρόσληψη, τετρακοσίων δεκαεννέα (419) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας οκτώ (8) μηνών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Υπηρεσιών και κατανέμουμε το ως άνω προσωπικό, ανά Οργανική Μονάδα, ειδικότητα και αριθμό, ως εξής :Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού στις ανωτέρω Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α. θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ.2 περ.η και του άρθρου 21 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ.28/Α/1994), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα.