oaednews

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
                                Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2017


Η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Λειτουργών του Ο.Α.Ε.Δ. συνήλθε μετά από πρόσκληση του Προεδρείου της Ο.Ε.Λ. στις 20-9-2017. Η Γ.Σ. της Ο.Ε.Λ. έλαβε υπόψη της το γενικότερο κλίμα για την προοπτική και τη λειτουργία του θεσμού της Μαθητείας όπως αυτό αποτυπώθηκε στην ανακοίνωση της 4-9-2017 της Ο.Ε.Λ. καθώς και την κοινή ανακοίνωση των Ομοσπονδιών στις 8-9-2017.
Είναι κοινή πεποίθηση ότι ο θεσμός της Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. πλήττεται από ενέργειες που προσβάλλουν την προοπτική του. Η ελληνική κοινωνία με την προσέλευση μαθητών σε όλη τη χώρα, σε όλες τις σχολικές μονάδες έδωσε την απάντηση της. Ο θεσμός αντέχει γιατί οι εκπαιδευτικοί που τον υπηρετούν πιστεύουν σε αυτόν και αγωνίζονται να κρατήσουν όρθιες δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης που συνδέουν την εκπαίδευση με την εργασία. Η Ο.Ε.Λ. καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς συναδέλφους

ΠΕΥ ΟΑΕΔ: ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ- ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

1971
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ                                                                         
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ. 9989.646 – FAX 9942714

                                                                                                                                              
  Αθήνα, 22/9/2017
  Αρ. Πρωτ. 176
Α Θ Η Ν Α       



Συνάδελφοι,

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 4/10/2017, με θέματα συζήτησης την συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης- αποχής από την αξιολόγηση που έχει προκηρυχτεί από την ΑΔΕΔΥ, καθώς και το τελικό σχέδιο Οργανογράμματος του ΟΑΕΔ.