oaednews

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλους τους δήμους - Αναλυτικά τα προγράμματα

Δωρεάν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλους τους δήμους έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Αττικής.
1. Κάθε μέρα γιορτή στο Δήμο Ζωγράφου
Η πόλη του Ζωγράφου γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα πρόγραμμα που ενώνει μικρούς και μεγάλους, μαθητές σχολείων και αθλητές, τραγουδιστές και χορευτές, ξωτικά και βοηθούς του Άη Βασίλη. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, οι γιορτές δονούν τις πλατείες Αλεξανδρή, Τερζάκη, Ελευθερίας, τους δρόμους της περιοχής, τον δημοτικό κινηματογράφο Αλέκα και τη βίλα Ζωγράφου με δεκάδες απανωτά ραντεβού. Από το πρόγραμμα στον πολυχώρο Αλέκα ξεχωρίζουμε το αφιέρωμα στον Μανόλη Ρασούλη, όπως και το λαϊκό πρόγραμμα Μελίνας Κανά-Κατερίνα Κούκα-Θέμη Καραμουρατίδη που είχαμε δει στην Ταράτσα του Φοίβου (30/12, 9 μ.μ.), ενώ στη βίλα Ζωγράφου βλέπουμε μεταξύ άλλων την παιδική παράσταση κουκλοθεάτρου από την Ιρίνα Μπόικο, «Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων» (29-30/12, 6 μ.μ.). Καθ’ όλο το διάστημα των γιορτών, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με πρωτότυπα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους (XmasEscapeRoom, εργαστήρια και κατασκευές). Προαιρετική προσφορά σε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου.

Δωρεάν τα Διόδια στην υποθαλάσσια Ζεύξη Πρέβεζας-Ακτίου για άνεργους από 1-1-2019!!!-

Σύμφωνα με ΚΥΑ (κοινή υπουργική απόφαση) που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, καταργούνται για ανέργους τα διόδια στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου για άνεργους. Οι άνεργοι λοιπόν που από 1-1-2019 οι οποίοι θα διέρχονται δωρεάν, όταν δείχνουν την κάρτα ανεργίας. Για να φτάσουμε όμως σ’ αυτή την εξέλιξη κάποια ή μάλλον συγκεκριμένα κάποιος έθεσε το ζήτημα στη βουλή των Ελλήνων και μην ψάχνετε για βουλευτή από το νομό Πρέβεζας γιατί θα είναι άδικος ο κόπος σας. Ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς έδωσε μάχες και γι’ αυτό το θέμα και τα κατάφερε!!!  Και μετά την πρωτοβουλία του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, ευνοούνται και οι άνεργοι της Λευκάδας, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της Πρέβεζας και των γύρω περιοχών. Να θυμίσουμε τη σχετική ερώτηση-αίτημα του βουλευτή Λευκάδας Θανάση καββαδά, ένα περίπου χρόνο πριν (Συγκεκριμένα 9 Ιανουαρίου 2018) που είχε ως εξής:
Απαλλαγή ανέργων και κατοίκων Λευκάδας, Πρέβεζας και των γύρω περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας από την καταβολή διοδίων στο σταθμό Άκτιο-Πρέβεζα ζητά ο Θανάσης Καββαδάς από τον υπουργό Μεταφορών