oaednews

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τι είπαν για ανεργία και απολύσεις στο Δημόσιο και τι να πιστέψουμε!!!

Μεταφορά κονδυλίων προκειμένου να στηριχτούν οι άνεργοι και κυρίως οι νέοι επεξεργάστηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί σε συνεργασία με τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας.

Γενική Συνέλευση ΕΣΥΝΕ- Ανοιχτή Πρόσκληση

http://www.esyne.gr


Πού θα μετακινηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα

Προθεσμία 20 ημερών για την αίτηση
Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, λόγω πολύπλοκων διαδικασιών, δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, για το Πρόγραμμα Κινητικότητας των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Η συγκλονιστική επιστολή της γιατρού από τη Σκύρο


Μια γιατρός από ένα νησί της Ελλάδας των μνημονίων και των... μεσοπρόθεσμων, μια παθολόγος από τη Σκύρο, η Ελένη Γεωργιάδου στέλνει στους "αρμοδίους" μια επιστολή που τσακίζει κόκκαλα. Αξίζει να τη διαβάσετε... 

Ενεργοποιείται η Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης

Την Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης ενεργοποιεί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με στόχο την κινητοποίηση και τον συντονισμό των πολιτικών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας.

Ανεργία – Δημόσιο και... «λάθος»

Στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει του δύο κυβερνητικούς εταίρους για τις αποφάσεις που έλαβε για την γρηγορότερη απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ.