oaednews

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

25 θέσεις εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού»


Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών της οριζόντιας Πράξης: «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Δημόσια Υγεία: Aποτύπωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας-Δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή» του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού».

«Προσλήψεις ωρομισθίων εκπ/κών ΟΑΕΔ»


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ1­ ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ 


 
ΘΕΜΑ: «Προσλήψεις ωρομισθίων εκπ/κών ΟΑΕΔ»

ΣΧΕΤΙΚΟ: Προκήρυξη ΟΑΕΔ, Β119675/15-5-2011

Φταίνε οι άνεργοι ή οι πολιτικές που αυξάνουν την ανεργία?



2,7 δισ. ευρώ την επιβάρυνση στο ΙΚΑ από την αύξηση της ανεργίας
Τη δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία του διανύει το ΙΚΑ, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας. Διαβεβαίωσε, ωστόσο, τους ασφαλισμένους ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη απορροφήσει το 91% της κρατικής επιχορήγησης για φέτος.

Καταχρηστική άσκηση του διευθυντικού δικαιώματος του εργοδότη η αλλαγή τόπου εργασίας ενός εργαζομένου



Ως καταχρηστική άσκηση του διευθυντικού δικαιώματος του εργοδότη χαρακτήρισε ο Άρειος Πάγος την αλλαγή τόπου εργασίας ενός εργαζομένου για λόγους εκδικήσεως....

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»


Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον

H Καλλιόπη Σπανού Ορκίστηκε Συνήγορος του Πολίτη

Μια γυναίκα, η Καλλιόπη Σπανού, καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ορκίστηκε χθες Συνήγορος του Πολίτη στη θέση του Γιώργου Καμίνη, που από τον περασμένο Νοέμβριο είναι πλέον δήμαρχος Αθηναίων.

«Μας κυβερνούν παιδάκια»

LE MONDE - ΑΡΘΡΟ

Με τίτλο «Αυτά τα παιδάκια που μας κυβερνούν», η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» σημειώνει στο κύριο άρθρο της ότι, από τη μια, στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν κατόρθωσαν να συμφωνήσουν στα μέτρα για την κρίση που προκαλούν τα χρέη των κρατών της ευρωζώνης στο ενιαίο νόμισμα.

Ενδεχόμενο μερικής αδυναμίας πληρωμών εκτιμά ο πρωθυπουργός

Σε συνέντευξή του στους Financial Times της Γερμανίας, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μερικής αδυναμίας πληρωμών που δεν θα ξεπεράσει τις δύο εβδομάδες ενώ τόνισε ότι χρειάζεται σύντομα η απόφαση για το β’ πακέτο στήριξης. «Η ανασφάλεια τρομάζει τους επενδυτές», δήλωσε χαρακτηριστικά.