oaednews

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η τέχνη του σκαλίσματος και της διακόσμησης στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας

Το τμήμα μαγειρικής της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.Δ Φλώρινας και ο διευθυντής της σχολής ευχαριστούν τον ΣεφΠαρλάδη Παύλο, μέλος του Chef Club βορίου Ελλάδος που δέχτηκε το κάλεσμα μας να έρθει και να διδάξει στους μαθητές μας την τέχνη του σκαλίσματος και διακόσμησης ενός μπουφέ δείχνοντας σημαντικά πράγματα, δίνοντας επίσης και ένα ερέθισμα στους νέους μάγειρες για ένα δημιουργικό κομμάτι.


Stop από τα Ταμεία στο δάνειο προς το Δημόσιο

Επιφυλακτικές έως αρνητικές παραμένουν οι διοικήσεις των Ταμείων στην πρόταση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους να «επενδύσουν» βραχυπρόθεσμα σε κρατικά ρέπος τα ταμειακά διαθέσιμά τους.
Η διοίκηση του ΟΑΕΔ επαναβεβαίωσε χθες, μη φέρνοντας... εκ νέου προς συζήτηση στο Δ.Σ. την απόφαση που είχε ληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα, την πρόθεσή της να μην τοποθετήσει σε κρατικά ρέπος κατατεθειμένα (σε μεγάλη τράπεζα) διαθέσιμα περίπου 400 εκατ. ευρώ, τα οποία προέρχονται από εισφορές υπέρ ανεργίας και κοινοτικές ενισχύσεις για προγράμματα απασχόλησης.