oaednews

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Το χρονικό πώς έγινα μια βολεμένη σερβιτόρα και οι γονείς μου οι δημόσιοι υπάλληλοι

 

Το μέσον και το μήνυμα
 
Εμού της Ιδίας
- Οι γονείς σου δουλεύουν στο Δημόσιο;
- Ναι, αλλά τι σχέση έχει αυτό;
- Οι γονείς σου δουλεύουν στο Δημόσιο, δεν μπορώ να κάνω κουβέντα μαζί σου.

ΟΑΕΔ, ο εθνικός εργοδότης

www.imerologioanergou.gr 
Τέλεια η ανεργία!

Ξαπλώνεις στον καναπέ και παρακολουθείς στην τηλεόραση από το πρωί το μεγαλύτερο εθνικό σήριαλ, τη σύλληψη των βουλευτών της Χ.Α.

Τρώω μπροστά από την τηλεόραση για να μη χάσω ούτε σκηνή και δεν σκαω για τίποτα.

Χώρα συνταξιούχων και ανέργων η Ελλάδα

Χώραα συνταξιούχων ανέργων και οικονομικά μη ενεργών πολιτών είναι σήμερα η Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία η πλειοψηφία των κατοίκων της είναι αποτραβηγμένη από την αγορά εργασίας.

Με το φόβο της απόλυσης ζουν οι Έλληνες

Με το φόβο της απόλυσης ζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του ομίλου Adecco, που παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.
Το 68% όσων ερωτήθηκαν, εκτιμούν, ότι τα δυο τελευταία χρόνια οι συνθήκες εργασίας τους έχουν επιδεινωθεί, το 23%, ότι έχουν παραμείνει ίδιες και μόνο το 9%, ότι έχουν βελτιωθεί.

Οι διευθύνσεις προσωπικού θα κρίνουν κατά περίπτωση την εξαίρεση από τη διαθεσιμότητα

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των φορέων που εμπίπτουν στις διατάξεις του ν. 4172/2013 (διαθεσιμότητα) καλούνται, με έγγραφο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να κρίνουν κατά περίπτωση τα ζητήματα εξαιρέσεων από το καθεστώς διαθεσιμότητας υπαλλήλων τους, δεδομένου ότι είναι καθ΄ ύλην αρμόδιες τόσο για την επικαιροποίηση των υπηρεσιακών φακέλων του προσωπικού τους όσο και για τον έλεγχο των δικαιολογητικών.