oaednews

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Γνώση για όλους διαθέσιμη με ένα κλικ!

Πάνω από 3.000 μαθήματα που διδάσκονται σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ είναι ελεύθερα και προσβάσιμα στη σελίδα opencourses.gr για όλους.
Μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται για νέες γνώσεις, επιμόρφωση, εξειδίκευση και ευκαιρία στη μάθηση, δηλαδή όλοι: Φοιτητές, Μαθητές, Απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, επαγγελματίες κλπ.

Ψήφισμα συμπαράστασης από τους Υπαλλήλους του ΚΠΑ2 Περιστερίου για τον Πέτρο Καπετανόπουλο

ΨΗΦΙΣΜΑ
Με αφορμή τον ορισμό της δίκης του συναδέλφου μας, Πέτρου Καπετανόπουλου, στις 12 Φεβρουαρίου 2016, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο και άνθρωπο Καπετανόπουλο.

Ζώντας μαζί του τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο εργασίας μας στο ΚΠΑ 2 – ΟΑΕΔ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε έναν συνάδελφο σαν τον Πέτρο Καπετανόπουλο, ο οποίος διακρίνεται όχι μόνο για τις αναμφισβήτητες υπηρεσιακές του ικανότητες, έχοντας αποσπάσει επανειλημμένα κολακευτικά σχόλια από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ για την ποιότητα της δουλειάς του, αλλά, επίσης, και από τους ασφαλισμένους της περιοχής του Περιστερίου, τους οποίους εξυπηρετεί πάντα με υπομονή κι ευγένεια. Χαίρει, όμως, και της εκτίμησης των συναδέλφων του, τους οποίους σπεύδει να βοηθήσει αγόγγυστα.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου γλεντίζουμε και στηρίζουμε τον συνάδελφο Πέτρο Καπετανόπουλο

Εν όψει της δίκης του συναδέλφου Πέτρου Καπετανόπουλου,
 για τη χαρά του γλεντιού,αλλά και για τα δικαστικά έξοδα,

Ανακοίνωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ για την υπόθεση του συναδέλφου Πέτρου Καπετανόπουλου

Συνάδελφοι,


 Στις 12 Φεβρουαρίου δικάζεται ο Συνάδελφος από το ΚΠΑ  Περιστερίου  Πέτρος Καπετανόπουλος!

Στις 12 Φεβρουαρίου δικάζεται η κοινή λογική, δικάζεται η αλληλεγγύη, δικάζεται η αυτονόητη αντίδραση προς την κάθε λογής κατάχρηση εξουσίας, δικάζεται η πίστη στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δικάζεται η εμπιστοσύνη στο κράτος δικαίου.  Ένα κράτος δικαίου που δεν μπορεί να αυθαιρετεί.  Δεν μπορεί να ποδοπατάει και να κλωτσά δικαιώματα.

Ο Πέτρος Καπετανόπουλος το βράδυ της 21ης Ιουλίου 2012 έπραξε αυτό που θα οφείλαμε όλοι να πράξουμε σε μια αντίστοιχη περίπτωση, θυμίζοντάς μας ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αξίες και πιστεύω. Αντιλαμβανόμενος φασαρία από το σπίτι του, διαμαρτυρήθηκε  σε αστυνομικούς για κακοποίηση και βασανισμό ενός ήδη συλληφθέντα και ακινητοποιηθέντα  μετανάστη, ο οποίος είχε κλέψει την τσάντα νεαρής κοπέλας όπως ο ίδιος ομολόγησε. Η συνέχεια;