oaednews

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τον Οκτώβριο η εφαρμογή του νέου σχεδίου δράσης του ΟΑΕΔ

Τον ερχόμενο μήνα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του τελικού σχεδίου δράσης που αφορά το πρόγραμμα «Επαναπροσδιορισμός του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ».

Ποια προϊόντα «έκοψαν» οι Έλληνες λόγω κρίσης (Πίνακες)

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη συμπεριφορά του Έλληνα καταναλωτή και τα προϊόντα που έχει αναγκαστεί να περικόψει εξαιτίας της ραγδαίας μείωσης της αγοραστικής του δύναμης. Έπιπλα, ηλεκτρικά είδη και καλλυντικά στην πρώτη τριάδα.

Κλείνουν τα Sprider Stores

Το κλείσιμο όλων των καταστημάτων της από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου ανακοίνωσε η εταιρεία Sprider Stores. Η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει πως βασικός λόγος της αναστολής της λειτουργίας όλων των καταστημάτων ήταν η αδιάλλακτη στάση και η άρνηση των τραπεζών, να συνεχίσουν την υφιστάμενη έως τώρα χρηματοδότηση.

Άγνοια, ανοησία και πολιτική


Συντάχθηκε απο τον/την Παναγιώτης Καρκατσούλης on .
ostrichAναζητώντας τους λόγους για τους οποίους τόσο οι εθνικές κυβερνήσεις όσο και οι ποικιλώνυμοι δανειστές/εταίροι/ξένοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους κρίσιμα επιστημονικά δεδομένα κατά την λήψη των αποφάσεών τους, σήμερα, θα επικεντρωθούμε σε έναν απ’ αυτούς: Στην αποφυγή/παράκαμψη της επιστημονικής γνώσης.

Στο πειθαρχικό 2.113 δημόσιοι υπάλληλοι, απομακρύνθηκαν 960

Η επιτάχυνση της πειθαρχικής διαδικασίας στο Δημόσιο οδήγησε σε έκδοση 1.015 πειθαρχικών αποφάσων φέτος, ενώ οριστικά εκτός Δημοσίου οδηγήθηκαν 226 δημόσιοι υπάλληλοι από τον Ιούλιο του 2012, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Να σταματήσει η κατασπατάληση κονδυλίων κατάρτισης

Να σταματήσει «η κατασπατάληση κονδυλίων κατάρτισης, η οποία ήταν εμφανής επί σειρά ετών χωρίς κανένας να λογοδοτήσει» ζητά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας με την ευκαιρία ανακοίνωσης των νέων προγραμμάτων επιμόρφωσης επιχειρηματιών και στελεχών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Έκκληση στο Μητροπολίτη για να μη βρεθούν στην ανεργια

Με επιστολή τους στην Μητρόπολη της Καισαριανής οι 25 εργαζόμενοι στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών «Γράψα» ζητούν από τον Μητροπολίτη να μην τους οδηγήσει στην ανεργία.