oaednews

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιχείρηση “κινητικότητα”

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιχείρηση “κινητικότητα” στο δημόσιο μετά το μίνι – υπουργικό συμβούλιο που έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, πάντως, θα πρέπει να έχουν τεθεί σε σε διαθεσιμότητα 12.500 υπάλληλοι, μέσα σε μία διαδικασία η οποία θα γίνει υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Κινητοποιήσεις αποφάσισε η ΟΛΜΕ για τη διαθεσιμότητα

Σε αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Παιδείας, όπως φαίνεται και από την απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας για κινητοποιήσεις τις επόμενες μέρες «ενάντια στις χιλιάδες υποχρεωτικές μετατάξεις και διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών (και άλλων εργαζομένων στο δημόσιο) που θα οδηγήσουν σε απολύσεις για να συμπληρωθεί ο κατάλογος της ντροπής κυβέρνησης και τρόικας».

Με φυλλάδια κατά των απολύσεων θα υποδεχτούν οι υπάλληλοι των μουσείων το αυγουστιάτικο φεγγάρι

Με φυλλάδια κατά των απολύσεων θα υποδεχτούν οι υπάλληλοι των μουσείων το αυγουστιάτικο φεγγάρι

Με ενημερωτικά φυλλάδια ετοιμάζονται να υποδεχτούν το αυγουστιάτικο φεγγάρι αύριο 21 Αυγούστου οι υπάλληλοι του υπουργείου πολιτισμού, σε πάνω από 100 αρχαιολογικούς χώρους που θα είναι ανοιχτοί στο κοινό.

Η φτώχεια δεν γεννάει μόνο Γιάννη Αγιάνηδες και Ιαβέρηδες…

Εδώ και 48 ώρες η ελληνική κοινωνία  και ο καθρέπτης της, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν πάρει φωτιά από τον συγκλονιστικό θάνατο ενός νεαρού παιδιού,19 ετών, που έχασε τη ζωή του για φαινομενικά ασήμαντη αιτία.

Σχόλιο αναγνώστη με τις ειδικότητες των προς διαθεσιμότητα από ΟΑΕΔ

Δεν υπάρχει στο internet καθόλου που το έψαξα...
Πάντως είναι στην σελίδα που λέει για τις "22 ημέρες της υγείας" και εχει ένα πίνακα για τους 600 υπαλλήλους του υπ.Εργασίας.
Για τον ΟΑΕΔ εχει :