oaednews

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΟΑΕΔ: Πότε καταβάλλονται δώρο Χριστουγέννων 2018 και τα επιδόματα στους ανέργους

ΟΑΕΔ: Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου θα καταβάλλει o Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού το δώρο Χριστουγέννων 2018 και τα επιδόματα στους ανέργους.
Ειδικότερα ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε για τα επιδόματα και το Δώρο Χριστουγέννων 2018 τα εξης:
-Από τη Δευτέρα 10.12.2018 θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε τρία υπουργεία με προβάδισμα σε ανέργους, τρίτεκνους και έχοντες εμπειρία

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για την φύλαξη των φορέων των υπουργείων Οικονομικών Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παιδείας θα προκηρυχθούν άμεσα αφού ήδη σήμερα εκδόθηκε η απόφαση για τα κριτήρια και την μοριοδότηση με την οποία θα γίνει η κάλυψη των θέσεων

ΑΔΕΔΥ: 465 ευρώ τον μήνα οι μειώσεις του Νόμου Κατρούγκαλου στις κύριες συντάξεις με χρόνια υπηρεσίας

η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ για την επιχείρηση παραπλάνησης της κοινής γνώμης, σχετικά με το συνταξιοδοτικό και τον νόμο – σφαγείο (Ν. 4387/2016) που ψήφισε στη Βουλή στις 13/05/2016.

Ποιοι μπορούν να βγουν στην σύνταξη μέχρι 31/12/2018 - Τι ισχύει για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Χιλιάδες ασφαλισμένοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μπορούν να αποχωρήσουν μέχρι 31.12.2018 με ευνοϊκές διατάξεις κερδίζοντας χρόνια πριν το 67ο που είναι το γενικό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης.
Ειδικότερα κερδισμένοι είναι κυρίως γονείς στο δημόσιο, ΔΕΚΟ και τράπεζες, μητέρες ανηλίκων και ελεύθεροι επαγγελματίες με συμπλήρωση όμως 35ετιας. Πρόκειται ουσιαστικά για διατάξεις που λόγω μεταβατικότητας ευνοούνται κάποιες κατηγορίες ασφαλισμένων οι οποίες θα μπορέσουν να συνταξιοδοτηθούν νωρίτερα.
Δημόσιο

Παράταση για το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 5500 ανέργων πτυχιούχων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Παράταση υποβολής αιτήσεων Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού παρατείνει μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12η μεσημβρινή την προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών

ΣΥΛΛΥΠΗTHΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ


Αιφνίδιος και τραγικός θάνατος της συναδέλφου πρώτης γραμμής του ΚΠΑ2 Χαλκίδας Παπαδάκη Χριστίνας πραγματοποιήθηκε εξαιτίας αυτοκινητιστικού δυστυχήματος το απόγευμα της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Τετάρτη 5/12/2018 και ώρα 14:00 στον Ι . Ν. Παναγίας, στo Kοιμητήριο των Ψαχνών Ευβοίας. H ΠΕΥ ΟΑΕΔ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της καθώς και στους συναδέλφους του ΚΠΑ2 Χαλκίδας.