oaednews

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Βρες το ταλέντο σου στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Χανίων

Εκδήλωση επαγγελματικών δεξιοτήτων διοργανώνει η ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Χανίων την Πέμπτη 22/3 και τη Δευτέρα 26/3 (10:00 -13:00) στον Ταυρωνίτη Χανίων


Η Πηνελόπη Σειραγάκη τρέχει για τον ΟΑΕΔ

Η γνωστή πια σε όλους αθλήτρια, συνάδελφος Πηνελόπη Σειραγάκη, μας έκανε την τιμή να φορέσει και τη φανέλα της Ομοσπονδίας, κατά τη συμμετοχή της στον ημιμαραθώνιο δρόμο, τερματίζοντας μάλιστα τα 21.100 μέτρα  σε 2 ώρες. Η Πηνελόπη εκτός από Αθλήτρια, είναι  φωτογράφος, μητέρα δυο παιδιών και εξαιρετική συνάδελφος.
 

Προς Μαθητές ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ: Διαγωνισμός δημιουργίας αφίσας, σποτ, λογοτεχνικός και μουσικός! Από το πρόγραμμα Βουλή των Εφήβων

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ:
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 

Είσαι μαθητής Λυκείου με καλλιτεχνικές ανησυχίες; Ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψεις το ταλέντο σου!!! Πώς; Πάρε μέρος στους διαγωνισμούς της Βουλής των Εφήβων!!!
Το Ίδρυμα της Βουλής στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Βουλή των Εφήβων, ΚΓ΄ Σύνοδος 2017-2018, διοργανώνει 4 διαγωνισμούς, όπως θα δείτε παρακάτω.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου των σχολείων της Ελλάδας και των ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, μέχρι 21 έτους.

Δώρο Πάσχα 2018: Δείτε online το ποσό που δικαιούστε - Τι ισχύει με τους άνεργους του ΟΑΕΔ

Δώρο Πάσχα από τον ΟΑΕΔ

Εκτός από τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, δώρο Πάσχα θα λάβουν και οι δικαιούχοι άνεργοι που λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από 1ης Ιανουαρίου έως και 30 Απριλίου για το 2018 το οποίο αναμένεται να καταβληθεί λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα από τον ΟΑΕΔ.
Ειδικότερα για τους άνεργους του ΟΑΕΔ το Δώρο Πάσχα είναι ίσο με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας ενώ χορηγείται ολόκληρο μόνο όταν οι επιδοτούμενοι εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου.

Επιχειρηματίας απέλυσε έγκυο γιατί «δεν απέδιδε»

Επιχειρηματίας στα Χανιά απέλυσε έγκυο εργαζόμενή του επειδή δεν απέδιδε στην εργασία της, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων.

Νέα χρονοδιαγράμματα για την Επιλογή Προϊσταμένων

Οκτώβριο οι κρίσεις Προϊσταμένων! 
Συζητήσεις με τους Θεσμούς προκειμένου να… μετακινηθούν κατά δύο μήνες οι προθεσμίες στις διαδικασίες επιλογής προϊσταμένων, διεξάγει αυτήν την περίοδο το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Πρόκειται για αίτημα της ελληνικής πλευράς που, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, βαίνει προς αποδοχή από την πλευρά των δανειστών.

Μέχρι αύριο Δευτέρα 19/3 οι αιτήσεις για 478 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ



Μέχρι την Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 15:30 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις (ΣΟΧ1/2018) για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στο ΟΑΕΔ.
Οι αιτήσεις, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην με αρ.πρωτ.11205/14-02-2018 Ανακοίνωση καθώς επίσης και στο αντίστοιχο παράρτημα αυτής.

«Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»: Οι τρεις φάσεις των αιτήσεων -Πλήρης οδηγός



Ανοίγει αύριο σταδιακά μετά από πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον ΙΙ».