oaednews

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

"Ας ξαναβρούμε ο ένας τον άλλον", από την θεατρική ομάδα ΠΕΥ ΟΑΕΔ

Συνάδελφοι,

Η θεατρική ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ σας καλεί στην θεατρική παράσταση "Ας ξαναβρούμε ο ένας τον άλλον",  στο θέατρο Κάτω από την Γέφυρα, στην  Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου, στις 4-5-6/10/2019 και ώρα 20:00.  Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους - μέλη της θεατρικής ομάδας που για μία ακόμη χρονιά, στερώντας χρόνο από τις οικογένειές τους, στελεχώνουν την  θεατρική ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ.

Νέα παράταση στη δράση «Επιχειρούμε Έξω» του ΕΠΑνΕΚ

Δημοσιεύθηκε η απόφαση τροποποίησης της δράσης «Επιχειρούμε Έξω» του ΕΣΠΑ, με την οποία και δίνεται νέα παράταση για την υποβολή αιτήσεων.

Δήμος Αθηναίων: «Ναι» στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ στους δήμους

Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, τάσσεται υπέρ του αιτήματος των εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ στους δήμους, για μόνιμη και σταθερή εργασία.
Υπέρ της διεκδίκησης των εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ στους δήμους, των οποίων λήγουν οι συμβάσεις, για μόνιμη και σταθερή εργασία, τάχθηκε με ομόφωνο ψήφισμα του το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, στη σημερινή του συνεδρίαση που είναι σε εξέλιξη.

ΟΑΕΔ: Τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Αρχικοί πίνακες Αξιολόγησης για την πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ, έτους κατάρτισης 2019-2020
Αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 30-09-2019 απο τον ΟΑΕΔ στο oaed.gr οι αρχικοί πίνακες αξιολόγησης για την πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, έτους κατάρτισης 2019-2020.
Οι αναλυτικοί αρχικοί πίνακες έχουν αναρτηθεί και στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ του Οργανισμού.