oaednews

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Διορία ημερών στους εργαζόμενους της ΕΡΤ



Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης "Ε"

Την Πέμπτη καθορίζουν τη στάση τους


Προθεσμία λίγων ημερών στους εργαζόμενους της ΕΡΤ για ελεύθερη πρόσβαση στο ραδιομέγαρο και εκπομπή σήματος από τις εγκαταστάσεις της Αγ. Παρασκευής έδωσε ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Π. Καψής,

ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ


Κυβέρνηση εργοδοτών

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν τον κ. Βρούτση ως απλώς υποκινούμενο υπουργό από δυνάμεις που ζητούν την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας. Μάλιστα, εντός της ΓΣΕΕ φωτογραφίζουν για την έμμεση κατάργηση του 8ωρου και του 25ήμερου τον ΣΕΒ και τη διοίκησή του.

Η ανεργία στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πέσει ούτε το 2014






53
Πρωταθλήτρια στην ανεργία θα παραμείνει και το 2014 μεταξύ των ανεπτυγμένων οικονομιών του πλανήτη η Ελλάδα. Σύμφωνα με την έκθεση «Employment Outlook 2013», που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ)

Stratfor: Σε «θερινή ραστώνη» η ευρωπαϊκή κρίση

Στις αρχές του 2013, το Stratfor έλεγε πως αυτή θα είναι η χρονιά κατά την οποία οι βαθιές, δομικές αδυναμίες στην Ευρώπη και στην Κίνα θα φέρουν τους ηγέτες των δύο αυτών πυλώνων του διεθνούς συστήματος αντιμέτωπους με μια οδυνηρή πραγματικότητα: τα βραχυπρόθεσμα γιατροσόφια που εφαρμόστηκαν μέχρι στιγμής δεν θα είναι αρκετά για να αποτρέψουν αργότερα τη μεγαλύτερη αστάθεια.