oaednews

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Προσλήψεις 124 ατόμων στο Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν είκοσι τεσσάρων (124) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του για την Κεντρική του Υπηρεσία και τους περιφερειακούς τομείς του, που εδρεύουν στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας.

Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων: Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες καταβολής μερισμάτων

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες καταβολής των μερισμάτων του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη.

ΑΣΕΠ: Επτά προκηρύξεις για την πρόσληψη 1.199 υπαλλήλων

Επτά προκηρύξεις αναμένεται να ξεκινήσουν από το ΑΣΕΠ μέχρι τον Μάiο του 2018, οι οποίες αφορούν την κάλυψη 1.199 μόνιμων θέσεων εργασίας.
Ειδικότερα:1) Προσλήψεις 42 ατόμων στην ΑΕΠΠ
Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η 2Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 6/8-2-2018, τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 42 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

O Συνήγορος του πολίτη για τον ΟΑΕΔ

Ο Συνήγορος του Πολίτη εκφράζει την ικανοποίησή του για την πρόσφατη απόφαση του ΟΑΕΔ, µε την οποία διευκολύνεται η εγγραφή ανέργων που δεν διαθέτουν µόνιµη κατοικία στα µητρώα του ΟΑΕΔ και για την ανταπόκριση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης και της Διοίκησης του ΟΑΕΔ σε σχετικές παρεµβάσεις του.

Έως 30/3 η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα σπουδών "Δημόσια Διοίκηση" του ΕΑΠ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με την απόφαση της υπ’ αριθ. 370/21-02-2018 Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π, προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 το νέο προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση» με εξαμηνιαίες θεματικές ενότητες και έναρξη σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο τον Οκτώβριο του 2018 και για το εαρινό εξάμηνο τον Μάρτιο του 2019.

Ανεβάζει ταχύτητες ο ΟΑΕΔ


Ενημέρωση από το συνάδελφο Άγγελο Βώρο 

Σε συνέχεια της συνημμένης αλληλογραφίας σας ενημερώνουμε ότι μετά την αποκατάσταση
του προβλήματος στην σύνδεση ΚΠΑ2 Κορίνθου, έγινε σήμερα αύξηση της ταχύτητας 
Wi-Fi και στο
ΚΠΑ2 Κορίνθου
, σύμφωνα με τις τρέχουσες δυνατότητες (DOWNLOAD / UPLOAD = 8 Mbps  / 700 Kbps)
της γραμμής.