oaednews

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

1.040 συνεργάτες θα «προσλάβει» η ΕΛΣΤΑΤ

 Την πρόσληψη με σύμβαση έργου 1.040 νέων συνεργατών ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε.

Την πρόσληψη 1.040 νέων συνεργατών με συμβάσεις έργου ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), μέσω απόφασης που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Χωρίς πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας ο ΟΑΕΔ

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
www.oyoaed.gr

email:omosp.ypal@oaed.gr

 Τηλ. 2109989408-2109989647


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χωρίς πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ο ΟΑΕΔ για το 2021

Η μείωση των εισφορών υπέρ ΟΑΕΔ  και η επακόλουθη μείωση των πόρων του Οργανισμού ως επιλογές τη Κυβέρνησης, αρχίζουν ήδη να κάνουν ορατά τα αντικοινωνικά αποτελέσματα.

Σε μια εποχή μαζικής ανεργίας, που ίσως το κράτος αποτελεί τον εργοδότη ύστατης καταφυγής, σε μια εποχή που 36 χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν αποφύγει το φάσμα της ανεργίας μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δημοσίου (καθαριότητα κλπ), ο ΟΑΕΔ δεν θα εκδώσει το 2021 πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας!

ΑΣΕΠ: 10 θέσεις εργασίας στην καθαριότητα της Σιβιτανιδείου Σχολής

 ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 10 θέσεις εργασίας στην καθαριότητα της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής .

ΑΣΕΠ; Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων που εδρεύει στην Καλλιθέα του Νομού Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

«Εργοδότες πιέζουν εργαζόμενους που έχουν τεθεί σε καθεστώς αναστολής να παραιτηθούν..»

 Ένα απίστευτο γεγονός, που αναδεικνύει παραβατικές συμπεριφορές των εργοδοτών, έφερε στο φως της δημοσιότητας η τηλεοπτική κάμερα της “ΚΡΗΤΗ ΤV”. Το εν λόγω γεγονός σχετίζεται με έναν αρκετά μεγάλο όγκο καταγγελιών που αφορά σε εργοδότες στο Ηράκλειο που, ενώ έχουν τους εργαζομένους τους σε καθεστώς αναστολής εργασίας, τους ζητούν, αφού δεσμεύονται από τη νομοθεσία για ένα διάστημα και δεν μπορούν να απολυθούν, να παραιτηθούν οι ίδιοι...