oaednews

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Άνοιξε το παράθυρο...

         Γράφει η Ευαγγελία Διαμαντή- Βοσινάκη
Σκέψεις και προβληματισμοί για επίδοξους πολιτικούς νάνους μας φέρνει η Ανοιξη
Ο Μαίος εφτασε αλλά απ ότι φαίνεται κάποιοι έχουν την πρωταπριλιά σημαία τους .
Προβληματίζομαι και ξεδιπλώνω τις σκέψεις μου σε χαρτί μιας και σε χαρτιά βλέπω βαρύγδουπες δηλώσεις –‘’καταγγελίες ‘’που ευτυχώς μας φτιάχνουν την μέρα διότι όπως είναι γνωστό το γέλιο είναι το φάρμακο της μακροζωίας.

Μια παλιά ανακοίνωση

Αθήνα 25/4/2016




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προχωρήσαμε σήμερα σε συμβολική κατάληψη ενός από τα κεντρικότερα ΚΠΑ του Οργανισμού, θέλοντας να αναδείξουμε βασικά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολίτες - εργαζόμενοι και άνεργοι. Προβλήματα καθημερινότητας που χρονίζουν, προβλήματα που ανακύπτουν συνεχώς, οδηγώντας σ έναν ατέρμονο κύκλο λιτότητας και χαμηλών προσδοκιών.

Έχουμε επανειλημμένως και επί μακρόν επισημάνει προβλήματα στέγασης, υγιεινής και ασφάλειας, τα οποία αντιμετωπίζουν πολλά ΚΠΑ.

ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Η Διεύθυνση οι μαθητές και οι καθηγητές της σχολής ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ευχαριστούν την «Διασωστική Ομάδα Πιερίας» για την παρουσίαση και εφαρμογή από τους μαθητές της διαδικασίας με την οποία γίνεται η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση αλλά και η χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

O αριθμός των εισακτέων στην ΕΣΔΔΑ - Τα τμήματα


Το συνολικό αριθμό των εισακτέων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) για τον 26ο εισαγωγικό διαγωνισμό του έτους 2018, ορίζει δημοσιευμένη σε ΦΕΚ Κοινή Υπουργική Απόφαση των Όλγας Γεροβασίλη, Αλέξη Χαρίτση και Γιώργου Χουλιαράκη.
Οι εισακτέοι ορίζονται σε εκατό (100) σπουδαστές, οι οποίοι θα ενταχθούν στα ακόλουθα Τμήματα Εξειδίκευσης: