oaednews

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τα κριτήρια για την τελική επιλογή των ωφελουμένων του προγράμματος " επιταγή εισόδου..."

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι δύο κατηγοριών. Η πρώτη θα αφορά αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί από 1.1.1984 και μετά και η δεύτερη αποφοίτους ΥΕ-ΔΕ γεννηθέντες από 1.1.1984 ώς 31.12.1995.

και η Leroy Merlin ?

Σε διαδικασία επανεξέτασης της στάσης της αναφορικά με τη συνολική παρουσία της στην Ελλάδα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Leroy Merlin.
Οι επικεφαλής της αλυσίδας ειδών οικιακού εξοπλισμού και ειδών DYI, μέλος του γαλλικού ομίλου εταιρειών Groupe Adeo, το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται εξαιρετικά προβληματισμένοι για την πορεία της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Ένα νέο περιοδικό θα κάνει την εμφάνισή του από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, μόνο που δεν θα πωλείται από περίπτερα και καταστήματα, αλλά στο δρόμο.

17.576 υπαλλήλοι λιγότεροι απο περυσι.

Στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των Δημοσίων Υπαλλήλων στη χώρα μας μεταβίβασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης στην Βουλή,

Σχέδιο για την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την πολιτική δεδομένων στο Δημόσιο, έχει προετοιμάσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και σύντομα το θέτει σε δημόσια διαβούλευση.