oaednews

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αδωνης σε απόγνωση!!! δοξάστε τον....

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης για το πρόγραμμα" Προώθηση στην Απασχόληση μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για την κατηγορία ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

Σήμερα στις 15-11-2013 κατόπιν σχετικής Απόφασης του Διοικητή του ΟΑΕΔ αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων» .
Δείτε εδώ όλα τα ονόματα.
Ύστερα από τα ανωτέρω, καλούνται οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι να προσέλθουν από την Δευτέρα 18-11-2013 στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) προκειμένου να υποδειχθούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΕ ΙΚΑ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για την δημόσια κοινωνική ασφάλιση, πλέον οριστικοποιήθηκε σύμφωνα και με τον Διοικητή του ΙΚΑ ΕΤΑΜ κ. Ρ. Σπυρόπουλο.
Μετά από συστηματική και προμελετημένη πολιτική σε βάθος τουλάχιστον δεκαετίας, με τα αποθεματικά των ταμείων μεταξύ χρηματιστήριου, δομημένων ομολόγων και νησιών Cayman, το κατά 50% κούρεμα του PSI, και την στοχευμένη οικονομική κρίση, τα επαγγελματικά ταμεία και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες στο όνομα της «διασφάλισης» των συντάξεων και των παροχών όπως φαίνεται στα άμεσο μέλλον, το 2014, θα αποτελούν τον β’ πυλώνα στήριξης του ασφαλιστικού συστήματος.