oaednews

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"Μεγάλη νίκη " στην υπόθεση του Συναδέλφου Πετρο Καπετανοπουλου



 ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
Για μεγάλη νικη " που οφείλεται κύρια στον καθοριστικό παράγοντα της ευρύτατης κοινωνικής και πολιτικής συμπαράστασης που εκδηλώθηκε, της δημοσιοποίησης και ανάδειξης των αυθαιρεσιών και της απόλυτης κατακραυγής εναντίον τους." Κάνει λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης του 
ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
 



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                       Αθήνα,04-04-2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταβολή βοηθήματος ανεργίας σε αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένους, ασφαλισμένους στους φορείς
Ο.Α.Ε.Ε. και Ε.Τ.Α.Π. –Μ.Μ.Ε.
(άρθρο 44 παρ.2 ν.3986/2011 (Α/152)

Ο ΟΑΕΔ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δημοσιεύθηκε η σχετική Υπουργική Απόφαση με αριθμό Φ.80000/8285/253/2013 στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης με αριθμό 705/Β’ /28.3.2013.

Από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρουσιάζονται αυτοπροσώπως στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2), προκειμένου να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις.

Επίδομα πίεσης στα γκισέ ζητούν υπάλληλοι της ΔΕΗ



«Υπερβάλλουσα πίεση και έντονα στοιχεία επικινδυνότητας από την επαφή με το κοινό»

Οι ουρές στις Ελληνικές Δημόσιες Υπηρεσίες - Εκπομπη Αυτοψία -ALPHA

Η επανάσταση των σιωπηλών. Του Γιώργου Γραμματικάκη

"Οι Σειρήνες όμως έχουν ένα όπλο πιο φοβερό και από το τραγούδι: τη σιωπή τους. Και πιθανότερο, παρόλο που δεν έτυχε ποτέ, θα ήταν να γλιτώσεις από το τραγούδι τους, παρά από τη σιωπή τους."[Φραντς Κάφκα, Η σιωπή των σειρήνων]


Η επανάσταση που οραματίζομαι θα είναι μια επανάσταση των σιωπηλών. Δεν θα έχει σημαίες αναπεπταμένες, συνθήματα και ιδεολογικές διακηρύξεις. Θα είναι μια επανάσταση βουβή, που θα στηρίζεται απλώς στην αλληλεγγύη των βλεμμάτων. Θα ξεκινήσει από την απόλυτη, την οργισμένη σιωπή, και θα αποδώσει στον άνθρωπο ό,τι στερήθηκε, ό,τι ονειρεύθηκε, ό,τι ζήτησε με κραυγές -πριν επιλέξει τη σιωπή.