Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

17 Λάθη, βούτυρο στο ψωμί του φασίστα

Ανάμεσα σε συνταγές μαγειρικής και φωτογραφίες με οπίσθια απλώνονται αυτές τις μέρες στις οθόνες μας βαθυστόχαστες αναλύσεις για το ναζισμό, το φασισμό, τη Χρυσή Αυγή και τις συλλήψεις στελεχών της.
Του Γιάννη Μπογιόπουλου

Πολλές από αυτές είναι τόσο ρηχές που οι συνταγές δίπλα τους φαντάζουν εμβριθείς και τα οπίσθια περισσότερο καλογραμμένα. Απόψεις αστόχαστες σε ένα χυλό που μέσα του ανακατεύονται, σαν να είναι ισότιμα συστατικά, το αίμα και οι τρίχες.

Ρύθμιση για χιλιάδες δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ

Οριστικοποιήθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας, οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη ρύθμιση των στεγαστικών δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο που είχαν χορηγηθεί σε δικαιούχους του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Τη ρύθμιση ανάσα, η οποία αφορά 97.343 ενεργά δάνεια συνολικού ποσού 2,8 δισ. και όλες τις συμβεβλημένες με τον πρώην ΟΕΚ τράπεζες, παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.

Ανακοίνωση 2η ΤΑΠ ΟΑΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

08/10/13


Ενόψει της διαδικασίας των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων εγγεγραμμένων μελών του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού ΟΑΕΔ, τα μέλη του Δ.Σ.- αφού καταδικάζουν αυτή την απόφαση της Κυβέρνησης, προχωρούν σε ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με το τι προβλέπει το Καταστατικό του Ταμείου για την συγκεκριμένη περίπτωση ή όποια άλλη, που έχει σαν συνέπεια την βίαιη απομάκρυνση μέλους του ΤΑΠ από την εργασία του, χωρίς υπαιτιότητα του.

Ανακοινωση Ταμείου Αλληλοβοήθειας ΟΑΕΔΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
08/10/2013

Συνάδελφοι

Την 27/09/2013 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας αφού εξετάστηκαν διάφορα θέματα,
Σας ενημερώνουμε ότι:

1)
Ο αριθμός των μελών του Tαμείου την  27/9/2013 είναι 1.876 μέλη.

2)
Οι μηνιαίες εισφορές των μελών είναι περίπου 75.000,00€.


3)
Οι συνταξιούχοι που περιμένουν να πληρωθούν  είναι  50 και ο προγραμματισμός μέχρι 12/2013 έχει ως εξής: