oaednews

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Επιστολή πρώην αρχισυντάκτη της ΕΡΤ προς το Σίμο Κεδίκογλου

Καταπέλτης είναι η επιστολή που έστειλε στον Σίμο Κεδίκογλου ο πρώην αρχισυντάκτης του στην ΕΡΤ Γιάννης Κριτσαντώνης όπου μεταξύ άλλων αναρωτιέται πού έμαθε τηλεόραση ο υπουργός και μέσα από ποιες διαδικασίες είχε προσληφθεί στην ΕΡΤ (αφήνοντας σαφή υπονοούμενα).
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:
«Αγαπητέ Σίμο,

Εκδηλώσεις για την ΕΡΤ, να μη λείψει κανείς!!

Ο αγώνας των εργαζόμενων και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, κατά το κλείσιμό της, συνεχίζεται. Για σήμερα, το Σάββατο και την Κυριακή έχουν διοργανωθεί διάφορες εκδηλώσεις στο Ραδιομέγαρο.

Παρασκευή 19.00

Συναυλία: Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ, Χορωδία ΕΡΤ, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Ορχήστρα και Χορωδία Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ορχήστρα και Χορωδία Δήμου Αθηναίων, Καμεράτα, Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, Φιλαρμονική Δήμου Πειραιά. 500 Μουσικοί ενώνουν τις μελωδίες τους: μια μουσική πανδαισία αφιερωμένη στον κόσμο που αντιστέκεται ακόμα, από τα Μουσικά Σύνολα της Αθήνας και του Πειραιά

«Παρέλυσε η Ελλάδα για τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ»

Στη χθεσινή μεγαλειώδη διαδήλωση ενάντια στο ξαφνικό λουκέτο στην ΕΡΤ αναφέρθηκαν εκτενώς τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Σε γενική απεργία προχώρησαν τα ελληνικά συνδικάτα ενάντια στην αιφνιδιαστική κίνηση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και να χαθούν περίπου 2.700 θέσεις εργασίας, ανέφερε το βρετανικό δίκτυο BBC.

ΣΥΡΙΖΑ ΟΑΕΔ


ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ /20:00  
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

Ένας  χρόνος τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά - 1 ακόμα χρόνος κοινωνικής καταστροφής - Κάνουμε το βήμα για τη κυβέρνηση της Αριστεράς.

ΕΡΤ: εκπέμπει ξανά την άλλη εβδομάδα;

Την αναζήτηση του νομοθετικού πλαισίου ωστε ώστε η ΕΡΤ να εκπέμψει πάλι σήμα αναζητά η Κυβέρνηση. Σύμφωνα με το Newsit.gr η απόφαση για επαναλειτουργία της ΕΡΤ με μορφή που δεν καθορίζεται όμως έχει αποφασιστεί από την Κυβέρνηση ήδη διαβιβάστηκε στα άλλα δύο κόμματα.

Από Αγώνα σε αγώνα!!! Αγώνας κυπέλλου ΑΔΕΔΥ: ΟΑΕΔ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ 5-3!!!

Σ αυτόν τον αγώνα κερδίσαμε ...
CLICK_TO_ENLARGE 20130613_200636.jpg