oaednews

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αλλάζει όνομα το Υπουργείο μας;;;

Πληροφορίες λένε ότι το Υπουργείο μας αλλάζει πάλι όνομα. Φαίνεται ότι ... προνόησαν οι κυβερνώντες και θα αποκτήσουμε νέο όνομα και όχι μόνο. Αν είναι να αλλάξει και κάτι επί της ουσίας και προς το καλό, ας είναι! Αλλά, όπως έλεγε και ο Μεμάς στις Θαλασσιές τις Χάντρες "Αυτή, μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις!" Α, ρε κατακαημένε Μεμά...

Ο Θάνατος του Εμποράκου...


Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της Marc που έγινε για λογαριασμό της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, 1 στις 4 επιχειρήσεις, δηλαδή 180.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενδέχεται να κλείσουν μέσα στη χρονιά, ενώ εκτιμάται ότι από αυτές θα βάλουν λουκέτο, τουλάχιστον 61.200.

Απάντηση δικαστών στον υπουργό Δικαιοσύνης



Σκληρή απάντηση στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, με αφορμή όσα είπε σε συνέντευξη Τύπου για τους δικαστές, δίνουν πέντε μεγάλες δικαστικές ενώσεις της χώρας, καταλήγοντας με τη φράση «δεν διαχειριστήκαμε εμείς τις τύχες της χώρας, ώστε να την οδηγήσουμε σε κάποιο τούνελ».

Να σώσουμε τον ελληνικό λαό από τους σωτήρες του



 Κείμενο Γάλλων διανοούμενων
Η Libération της 21ης Φεβρουαρίου δημοσιεύει το κείμενο μιας σημαντικής κίνησης συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό και ενάντια στις ολέθριες πολιτικές

Όλα τα μέτρα στο συμπληρωματικό Προϋπολογισμό 2012



Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νομού «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου Συνεννόησης του ν.4046/2012». Με το νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο εισάγονται περικοπές δαπανών αξίας 3,18 δισ. ευρώ, μέσω του συμπληρωματικού Προϋπολογισμού 2012.

Κ. Γαβράς: «Σταματήστε να ταπεινώνετε τους Έλληνες»


Να «σταματήσουν να ταπεινώνουν τον ελληνικό λαό» ζήτησε σήμερα από τους βουλευτές της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης ο Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς απευθύνοντας την προσευχή - όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος -  μετά από ακρόαση από τους σοσιαλιστές βουλευτές.

Ο Ιταλός Δήμαρχος παροτρύνει κι άλλους να βοηθήσουν την Ελλάδα


Ο δήμαρχος του Μπαρονίσι, Τζοβάνι Μοσκατιέλο, απηύθυνε έκκληση και στους υπόλοιπους δημάρχους της Ιταλίας να στηρίξουν την Ελλάδα.