oaednews

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Προσωρινοί Πίνακες του Προγράμματος Παιδικών Κατασκηνώσεων ΟΑΕΔ 2021

 

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και οι προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2021 του Οργανισμού.

 

Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων από την Τρίτη, 8 Ιουνίου και ώρα 08:00 μέχρι την Πέμπτη, 10 Ιουνίου και ώρα 15:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

 

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 11.06.2020 και ώρα 14:00.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021!!!

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.


7/6/2021


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ “ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ”


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας που συζητείται στη Βουλή επιβάλει μέτρα που δεν τόλμησαν να ψηφίσουν οι πιο σκληρές μνημονιακές κυβερνήσεις.

1. Καταργείται το 8ωρο μέσα από τις διατάξεις για τη ρύθμιση του χρόνου εργασίας.

2. Καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας μέσα από τις ατομικές συμβάσεις που θα ρυθμίζουν τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας. Ο εργαζόμενος μόνος απέναντι στον εργοδότη και την επιχείρηση.

3. Με το νομοσχέδιο θεσπίζεται η αύξηση του ορίου των υπερωριών, αλλά με μειωμένη προσαύξηση που σημαίνει μείωση αποδοχών σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς.

ΟΕΛ ΟΑΕΔ: Τα μαθήματα τελειώνουν και οι μαθητές δεν ξέρουν ακόμη αν θα πάρουν πτυχίο ή βεβαίωση.

Ανακοίνωση για την άμεση διευθέτηση θεμάτων για  τη συνέχιση της λειτουργίας των Σχολείων του ΟΑΕΔ εξέδωσε η ΟΕΛ. Μεταξύ άλλων η ΟΕΛ επισημαίνει  ότι τελειώνουν τα μαθήματα και οι μαθητές δεν ξέρουν αν θα πάρουν βεβαίωση ή πτυχίο και διεκδικούν μεταβατικές διατάξεις. Ωστόσο εκείνο που αβίαστα προκύπτει είναι ότι οι μαθητές που θα εισαχθούν από το νέο σχολικό έτος δεν θα πάρουν πτυχίο αλλά βεβαίωση.. 

Ακολουθεί η Ανακοίνωση: