oaednews

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

1971
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ 

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ                                  Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2017
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ                                 Α.Π. 197
ΤΗΛ. 2109989.646 – FAX 9942714
www.peyoaed.gr ,email peyoaed@oaed.gr

Α Θ Η Ν Α

ΘEMA: ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Στις τραγικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής η ελάχιστη μορφή συμπαράστασης και βοήθειας που μπορούμε να επιδείξουμε είναι η συλλογή ειδών ανάγκης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις δοκιμαζόμενες περιοχές υπάρχει άμεση ανάγκη για: εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, συσκευασμένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, αναλγητικά φάρμακα, ρουχισμό-υπόδηση και κλινοσκεπάσματα.

“KAMIA αλλαγή στη μοριοδότηση εργασιακής εμπειρίας συμβασιούχων”

Αναστάτωση στους συμβασιούχους έχουν εδώ και μέρες προκαλέσει δημοσιεύματα ότι, μπορεί να αυξηθεί η μοριοδότηση εργασιακής εμπειρίας, για όσους απασχολούνται στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων. Κι όλα αυτά, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα να οριστικοποιηθούν οι θέσεις για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα και να εκδοθεί η προκήρυξη διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr το ζήτημα ετέθη και στη συνάντηση της 9ης Νοεμβρίου, που είχαν συμβασιούχοι στην καθαριότητα με τον υπουργό Π. Σκουρλέτη, καθώς και τον υπ. Επικρατείας, Χρ. Βερναρδάκη, στη συνέχεια.

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ, στην ουρά του ΟΑΕΔ για κάρτα ανεργίας.

του Γιάννη  Καφάτο
Εδώ Πολυτεχνείο. Εδώ οι καλές ευκαιρίες για να κάνουν καριέρα νεότευκτοι, στα βήματα όσων εκμεταλλεύτηκαν μια ηρωική στιγμή αυθορμητισμού του νεανικού κινήματος, τον αγώνα ενάντια στη Χούντα για μια καρέκλα και ένα παχουλό τραπεζικό λογαριασμό - κατά προτίμηση σε συνάλλαγμα.
Εδώ Πολυτεχνείο
Εδώ και η ξεφτίλα.
Αλλά δεν φταίει το Πολυτεχνείο γι' αυτό. Φταίνε συγκεκριμένα πρόσωπα.