oaednews

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΑΣΕΠ: Αυτή είναι η προκήρυξη για 1.468 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους

 Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 1.468 μόνιμες προσλήψεις προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε δήμους.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

 

                                                                                                    ΑΘΗΝΑ 4 Γενάρη 2022

 

Συναδέλφισσες,οι

 

Εδώ και δεκαετίες από τότε που υφίσταται Διεύθυνση Εκπαίδευσης οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που τοποθετούνται στη Διοίκηση υπηρετούν για να υποστηρίξουν τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών του Οργανισμού, με τη συνεργασία της κάθε Διοίκησης. Όλες και όλοι οι Διοικητές του Ο.Α.Ε.Δ. αντιμετώπιζαν το διοικητικό έργο των εκπαιδευτικών που εργάζονται στη Διοίκηση ως μια αποστολή που στόχευε στην επιτελικά εύρυθμη λειτουργία των σχολών του Ο.Α.Ε.Δ.. Οι εκπαιδευτικές άδειες το καλοκαίρι (5), αλλά και στις διακοπές Χριστουγέννων (5) και Πάσχα (5) δεν εγκρίθηκαν από τις προηγούμενες Διοικήσεις ως παραχώρηση, αλλά ως αναγνώριση των προσπαθειών των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στη Διοίκηση να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν ζητήματα των εκπαιδευτικών μονάδων σε όλη τη χώρα σε χρόνους πέρα και έξω από τα ωράρια στις δύσκολες περιόδους της θερινής άδειας των εκπαιδευτικών, των εορτών και γενικά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.