oaednews

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο μήνυμα της Δύναμης Ανανέωσης



 Συνάδελφοι/σες.
Η παράταξη Δύναμη Ανανέωσης  απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών μας που συμμετείχαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, αλλά και σε όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ με αίσθημα ευθύνης σε όλους ανεξαίρετα τους συναδέλφους που  μας τίμησαν ή όχι με την ψήφο τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους συναδέλφους, που από την πρώτη στιγμή, όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας, μας ενθάρρυναν και μας ενθαρρύνουν, μας έδωσαν και μας δίνουν δύναμη με τις ιδέες τους, την γνώση τους, την εμπειρία τους, τις απόψεις τους.
            Συνάδελφοι, με την συμμετοχή σας δώσατε δύναμη στο σύλλογό μας.
Το ανώτερο όργανο εκπροσώπησης όλων μας. Κερδίσαμε μια επιπλέον έδρα αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία, δυναμώνει και άλλο η φωνή μας στα συλλογικά όργανα εκπροσώπησης. Δώσατε στην παράταξη Δύναμη Ανανέωσης, πέρα από τη νίκη στο Δ Σ του συλλόγου μας και μια επιπλέον ώθηση στις διεκδικήσεις μας στην φωνή μας. Έχουμε πλέον αφήσει στο παρελθόν την απαξίωση του συλλόγου μας. Είμαστε ποιο δυνατοί ποιο διεκδικητικοί.
Αναδείξατε για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία την Δύναμη Ανανέωσης πρώτη δύναμη στην Περιφέρειά μας.

Δώρα στο Δημόσιο: Επιστρέφονται με απόφαση – σταθμό!; Παίρνουν 2.000 ευρώ αναδρομικά

Ιστορική απόφαση για τα δώρα στο Δημόσιο! Για πρώτη φορά ένα δικαστήριο επιστρέφει 13ο και 14ο μισθό σε υπαλλήλους του υπουργείου Δικαιοσύνης - "Πιλότος" και για τα δώρα των συνταξιούχων η απόφαση για την επαναφορά τους σε εργαζομένους στο Δημόσιο - Ποιες είναι οι αιτήσεις που πρέπει να υποβάλουν υπάλληλοι και συνταξιούχοι - Ποια είναι τα ποσά που μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά