oaednews

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Νέο ραντεβού διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

Νέα συγκέντρωση σε ένδειξη τιμής προς τον 77χρονο αυτόχειρα και διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση μεγάλη μερίδα του κόσμου, θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης στο Σύνταγμα.

Προγράμματα κατάρτισης ανέργων από ΟΑΕΔ – Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο




Τα πρώτα προγράμματα κατάρτισης που δίδουν πρωτοβουλία στον δικαιούχο άνεργο να επιλέξει τον φορέα που θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ξεκινούν από τον ΟΑΕΔ. Από την προσεχή Δευτέρα 9 Απριλίου έως τις 25 Mαΐου 2012 θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων από ανέργους και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης προκειμένου να κάνουν χρήση της «επιταγής κατάρτισης» (voucher).

Θαυμάστε τις απόψεις του Μπεγλίτη

Επίδομα ανεργίας για ελεύθερους επαγγελματίες

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η έκδοση της υπουργικής απόφασης για την καταβολή επιδόματος ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΟΑΕΔ: Μ.Τρίτη το δώρο Πάσχα


Τη Μεγάλη Τρίτη, 10 Απριλίου, θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στους στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Ο ΟΑΕΔ, θα πιστώσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και δεν απαιτείται η προσέλευσή τους στις Υπηρεσίες του Οργανισμού.