oaednews

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

FT: Το πρόγραμμα για την Ελλάδα δημιουργήθηκε για να αποτύχει


Υπό τον τίτλο "Είπαν στην Αθήνα να κάνει αλλαγές σε δαπάνες και φορολογία" οι Financial Times αναφέρονται σε 38 αλλαγές που ζητούν οι πιστωτές μας μέχρι τα τέλη του μήνα.

Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις


« Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις,
όπως το βρεις κι όπως το δεις να μην το παρατήσεις.

Εγκαταλείπουν το όνειρο της μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα


Η υψηλή ανεργία, οι συνεχείς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η υπερφορολόγηση, οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα, τα καύσιμα, οι αυξήσεις στη στέγαση και ιδιαίτερα στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ,

Μετά την Task Force έρχονται και Γερμανοί εφοριακοί


Περισσότερα από 160 στελέχη γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών αναμένεται να μεταβούν στην Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσουν τον ελληνικό φορολογικό μηχανισμό.

Παράταση στην περίθαλψη των ανέργων


Για έναν επιπλέον χρόνο και μέχρι τις 31/12/2012, παρατείνεται η υγειονομική περίθαλψη των ανέργων και των οικογενειών τους, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε στον εφαρμοστικό νόμο ο υπ Εργασίας,

Αναζητώντας δουλειά στη Νορβηγία


της Αθανασίας Μπίδιου
abidiou@voria.gr
Εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Δυτική και Βόρεια Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία κυνηγώντας μια θέση εργασίας και μαζί το όνειρο μιας καλύτερης ζωής βγάζουν ολοένα και περισσότεροι Έλληνες ανεξαρτήτου ηλικίας. Μεταξύ των μεταναστευτικών προορισμών κερδίζει έδαφος τον τελευταίο χρόνο ηΝορβηγία, μία χώρα με υψηλούς μισθούς, πολύ χαμηλό ποσοστό ανεργίας της τάξεως του 3,1%, ίσες ευκαιρίες και... άφθονο πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

ΣΕΒ:Να αποσυρθεί διάταξη για την προσωρινή απασχόληση

Ο ΣΕΒ ζητά από την πολιτεία να απαγκιστρωθεί από το παρελθόν

Αντικίνητρα στην εφαρμογή της προσωρινής απασχόλησης εντοπίζει ο ΣΕΒ, σχολιάζοντας τις διατάξεις του εφαρμοστικού νόμου του υπουργείου Εργασίας.