oaednews

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Παρουσιάζεται στο Ηράκλειο το βιβλίο Μαζί τα φάγαΤε


Τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 και ώρα 20:00
θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Μακράκη:
Μαζί τα φάγαΤε
στην αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Αναλυτικά όλα τα επιδόματα που κόβονται


Ολη η λίστα με τα επιδόματα που κόβονται. Διασώζονται μόνο το ΕΚΑΣ και το επίδομα ανεργίας. Οι περικοπές που προωθούνται είναι κλιμακωτές. Φτάνουν ακόμα και το 50% για όσους από τους δικαιούχους έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 20.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ σοκ του CNN για την ανεργία στην Ελλάδα...

Με την ανεργία, την αύξηση στο ποσοστό αυτοκτονιών, τη μετανάστευση καθώς και τα αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας στη χώρα μας «ασχολείται» με σημερινό δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Παραμένουν Στρατινάκη, Δελαπόρτα

Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

ΛΑΛΑΚΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΣ-- Στον ΟΑΕΔ

Δικαιώθηκαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι - Υπεγράφη η τοπική σύμβαση

Δικαιώθηκαν τελικά οι ξενοδοχούπάλληλοι του Ηρακλείου στη σκληρή διαπραγμάτευση με τους ξενοδόχους. Μετά από πολύωρες και δύσκολες διαπραγματεύσεις, τελικά η χρυσή τομή επετεύχθη και υπεγράφη η τοπική σύμβαση μεταξύ Ξενοδόχων και Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Οι επενδύσεις μπορούν να φρενάρουν την ανεργία

Η ΑΝΕΡΓΙΑ κατέγραψε νέο ρεκόρ τον Απρίλιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το ποσοστό της διαμορφώθηκε στο 22,5%.  Πάνω από 1,1 εκατομμύρια άτομα είναι χωρίς δουλειά. Στις ηλικίες μέχρι 24 ετών το ποσοστό των ανέργων φτάνει το 51,5% και στις ηλικίες μεταξύ 25 και 34 αγγίζει το 30%.