oaednews

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πώς υπολογίζεται η εθνική σύνταξη

Τo Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, ενημερώνει σχετικά με το «νέο τρόπο υπολογισμού σύνταξης γήρατος και αναπηρίας σύμφωνα με τον Ν.4387/2016».
Στο σημείωμα του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ που ακολουθεί αποτυπώνεται πως υπολογίζεται η σύνταξη και ειδικότερα το κομμάτι της εθνικής σύνταξης μετά την πρόσφατη νομοθετική παρέμβαση.

ΟΑΕΔ Διαγραφή χρεών για 47.000 δανειολήπτες τ ΟΕΚ

Για τα μέτρα που αφορούν 82.000 περίπου δανειολήπτες του τέως ΟΕΚ μίλησε ο ειδικός σύμβουλος του γγ του υπουργείου Εργασίας Μάριος Μουζάλας σε εκδήλωση με θέμα «Ρυθμίσεις δανείων από κεφάλαια του τέως ΟΕΚ».
Σε εκδήλωση με θέμα «Ρυθμίσεις δανείων από κεφάλαια του τέως ΟΕΚ» που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων το βράδυ της Τετάρτης στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο κ. Μουζάλας μίλησε για Διαγραφή χρεών, μειώσεις δανείων, κατάργηση τόκων, επιμήκυνση αποπληρωμής, μεταξύ των ρυθμίσεων.

EKA: Απολύθηκε έγκυος επτά μηνών από γνωστή εταιρεία

Εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα του τηλεφωνικού καταλόγου με έδρα την Καλλιθέα, απέλυσε έγκυο στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης. Πρόκειται για την εταιρία VresNET που στη συνέχεια απέλυσε τρεις ακόμα εργαζόμενους που τόλμησαν να μιλήσουν για να υπερασπιστούν τη συνάδελφό τους.

ΟΑΕΔ Πρότυπη Βιοτεχνική Μονάδα Λακκιάς, Δελτίο Τύπου


ΟΑΕΔ
ΠΡΟΤΥΠΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
ΛΑΚΚΙΑΣ
Λακκιά, 29-03-2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν προς χρήση 24 συνολικά τουαλέτες προσωπικού και μαθητών στην ΠΒΜ ΟΑΕΔ Λακκιάς. Επίσης, στα πλαίσια της ίδιας εργολαβίας κατασκευάστηκαν μια τουαλέτα ΑμεΑ και χώρος για τρία λουτρά για χρήση από τους μαθητές μας. Η ολοκλήρωση του έργου αυτού συνεισφέρει στην αναβάθμιση του χώρου του σχολείου, διασφαλίζοντας τους βασικούς κανόνες υγιεινής.