oaednews

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Άνθρακες ο θησαυρός των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού για τους εργαζόμενους του Δημοσίου και τους συνταξιούχους

 


LogoΗμερομηνία: 13/09/2021
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Άνθρακες ο θησαυρός των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού για τους εργαζόμενους του Δημοσίου και τους συνταξιούχους

 

Με τη μαζική τους συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η ΕΔΟΘ στη Θεσσαλονίκη, απάντησαν οι εργαζόμενοι στις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζει η Κυβέρνηση της Ν.Δ.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την κατηγορηματική τους αντίθεση στα πρόσφατα νομοθετήματα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για τα εργασιακά (Ν.4808/21), την Παιδεία (Ν.4823/21), την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης κ.α. και δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να τα καταργήσουν με τους αγώνες τους.

Αύριο ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα του ΟΑΕΔ έτους 2021

 


 

Αύριο, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 08:00, θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ έτους 2021, ενώ η υποβολή αιτήσεων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.  Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 14:00. Σημειώνεται ότι φέτος ξεκινάει η διαδικασία νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

 

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

 

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/eidiko-epokhiko-boethema-oaed

 

Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Ειδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ