oaednews

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Εκτός «βαρέων» 120.000 εργαζόμενοι

Από την 1η Σεπτεμβρίου θα τεθεί σταδιακά σε ισχύ η νέα λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, την οποία παρέδωσε σήμερα η διαρκής επιτροπή εμπειρογνωμόνων στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Κουτρουμάνη.Οι τελικές αποφάσεις μετά τη δημόσια διαβούλευση, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας & Κοιν.Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.

O Α.Π. για τους δικαιούχους επιδόματος πολυτέκνων

Το επίδομα πολυτέκνου χορηγείται και στον πατέρα που έχει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς γάμους, εφόσον αυτός έχει την αποκλειστική ευθύνη της διατροφής των τέκνων αυτών και η δε μητέρα δεν λαμβάνει το επίδομα,

Βαθμολόγιο με νέο σύστημα στο Δημόσιο





Αλλάζει εκ βάθρων το βαθμολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, από το οποίο θα εξαρτάται η μισθολογική εξέλιξή τους. Κατά την επεξεργασία του επικρατεί το σενάριο για πέντε βαθμούς και τρεις θέσεις ευθύνης.

Μη συμμετοχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής




Για τη νομοθέτηση των νέων μειώσεων στο εισόδημα των εργαζομένων του Δημοσίου από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα - Μη συμμετοχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής

100 προσλήψεις στην εταιρεία ΗΔΙΚΑ


Συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών θα υπογράψουν 100 άτομα στην εταιρεία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.).