oaednews

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Οι συστάσεις του υπουργείου Υγείας για τον καύσωνα

Προ των πυλών βρίσκεται ο καύσωνας που αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ημέρες τη χώρα μας και το υπουργείο Υγείας με επείγουσα ανακοίνωσή του, συστήνει στο κοινό και ιδιαίτερα στα άτομα που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και να τηρήσουν τις οδηγίες.

ΑΔΕΔΥ: Παναττική στάση εργασίας, Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στήριξη των αγώνων των συμβασιούχων στους ΟΤΑ
Παναττική στάση εργασίας, Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η απόφαση αυτή αφορά όλους τους συμβασιούχους σε όλο το Δημόσιο και ανοίγει το δρόμο για μαζικές απολύσεις. Είναι στα πλαίσια της εφαρμογής των συμφωνιών με την Ευρωπαϊκή Ένωση για :

Κάλεσμα αγώνα από τη «Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση»


Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο την Πέμπτη
Σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιοκαι στην πανελλαδική συγκέντρωση των εργαζομένων στους δήμους στην Ομόνοια, στις 10.30 π.μ., καλεί η «Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση», σημειώνοντας τα εξής:
«Η χτεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με την ΠΟΕ - ΟΤΑ αποτέλεσε άλλο ένα επεισόδιο μιας νέας κοροϊδίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο προς τους συμβασιούχους, αλλά και προς όλους τους εργαζόμενους.
Κοροϊδεύει για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός, όταν λέει ότι "εγγυάται το δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας στους δήμους".