oaednews

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

"Πραξικοπηματικό" το νομοσχεδιο Μανιτάκη λένε οι εργατολόγοι


Σκληρή κριτική στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, εξαπέλυσε η Ένωση Ελλήνων Εργατολόγων με αφορμή νομοσχέδιο που καταργεί την έκδοση προσωρινών διαταγών και αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων από τα δικαστήρια.

Την προηγούμενη Πέμπτη απολύθηκα

Την προηγούμενη Πέμπτη απολύθηκα. Απολύθηκα μετά από 3,5 χρόνια, από μια δουλειά που μου έδινε 780 ευρώ και ανάλογα είχα προσαρμόσει τη ζωή μου.

Φρενάρει η ανεργία!!!!Βαλαμε φωτια στα φρενα και μας εμεινε το γκαζι...

"Η αύξηση της ανεργίας έχει αρχίσει να φρενάρει" αυτο δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαρας !!! Προφανώς εννοεί οτι η ολική ανεργία δεν αυξάνει αλλο και επειδή πλησιάζουμε σε αυτη την κατάσταση, σπεύδει να το προφητεύσει !!! Μονο έτσι μπορω να ερμηνεύσω τη δήλωση του Πρωθυπουργού!   Βαλαμε φωτια στα φρενα και μας εμεινε το γκαζι...

Πάντως για του λόγου του το αληθές ας κάνει μια επίσκεψη

Το 52% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα απασχολούν ανασφάλιστο ή αδήλωτο προσωπικό

Το 40,5% των εργαζομένων είναι ανασφάλιστοι, ενώ το 52% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα απασχολούν ανασφάλιστο ή αδήλωτο προσωπικό, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου και Ασφάλισης του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων,

«Πράσινο φως» για απολύσεις- εξπρές μέχρι τον Ιούνιο

Οι πρώτοι από τους προς αποχώρηση υπαλλήλους υπολογίζονται σε περίπου 2.000, μάλιστα αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου μέχρι τον Ιούνιο. «Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013 θα πρέπει να γίνουν 4.000 αναγκαστικές αποχωρήσεις. Και ένα μέρος από αυτό θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό. Αυτή την υποχρέωση θα την επιτελέσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά, χθες, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκης.