Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Στον ΟΑΕΔ αυριο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τη Διοικηση του ΟΑΕΔ θα επισκεφθεί αυριο Παρασκευη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή κ Δ. Στρατούλη. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ εχει προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπρόσωπους εργαζομένων και με τον Διοικητη του ΟΑΕΔ.

Και τα προγράμματα ΤΟΠΣΑ-ΤΟΠΕΚΟ αναποτελεσματικά !!ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ                                          Λάρισα   16 /  10  / 2014
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ερμογένους 10 Λάρισα
                                                                                            


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ( ΤΟΠΣΑ – ΤΟΠΕΚΟ) MNHΜΕΙΟ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το Υπουργείο Εργασίας η Διοίκηση του ΟΑΕΔ και τα ΜΜΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ ανακοινώσεων για τα καινούρια προγράμματα που το Υπουργείο προωθεί , αποκρύπτοντας επιμελώς ότι οι υπηρεσίες του  ΟΑΕΔ -δηλαδή η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης - δεν εμπλέκεται στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων.
Παρουσιάζει μάλιστα τις επιλογές αυτές ως πολιτικές παρεμβάσεις για την ανακούφιση της Ελληνικής κοινωνίας, και άλλα τέτοια.
Από την άλλη θέλοντας να μετρήσει την αποτελεσματικότητα των φορέων που υλοποιούν αυτά τα προγράμματα στις μετρήσεις καταχωρείται πάντα σωρευτικά και η αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ γνωρίζοντας βέβαια εκ των προτέρων την επιτυχία των  προγραμμάτων του Οργανισμού.

Αναρτήθηκαν οι πίνακες ωρομισθίων για τις σχολές του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν οι αρχικοί πίνακες Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού για τις ΕΠΑ.Σ-ΣΕΚ/ΠΣΕΚ και ΙΕΚ του Ο.Α.Ε.Δ., σχολικού έτους 2014-2015.

Τα αποτελέσματα εδώ:

http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2389&lang=el

Άρση Περιορισμών στη χορήγηση δανείων στους υπαλλήλους ΟΑΕΔ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX2109924316
Ιστοσελίδα: www.oyoaed.gr
Αρ. Πρωτ. 129 / 16-10–2014
Προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ
κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου
Κοιν: Α’ Αντιπρόεδρος ΟΑΕΔ,
κ. Μανώλης Κοντοπάνος
Β’ Αντιπρόεδρος ΟΑΕΔ,
κ. Παναγής Καρέλλας
Μέλη Δ.Σ. ΟΑΕΔ
Θέμα: « Άρση Περιορισμών  στη χορήγηση δανείων στους υπαλλήλους»
Κύριε Διοικητά,

Με την υπ’ αριθμό Β 139293/6-10-2011 απόφαση του, το ΔΣ του ΟΑΕΔ επέβαλε περιορισμούς στην χορήγηση δανείων στους υπαλλήλους του Οργανισμού  μέχρι το ύψος των 5 μισθών.