oaednews

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Νέα εφαρμογή του Facebook για εύρεση εργασίας

Το Facebook επεκτείνεται και στην αγορά εύρεσης εργασίας, δημιουργώντας ειδική εφαρμογή, που θα περιλαμβάνει αγγελίες από υπηρεσίες όπως το Monster και το Branch Out. Η εφαρμογή έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Σε αυτόν το νέο ποιος μπορεί να απαντήσει..;
Ονομάζεται Βασίλης Θεμιστοκλής, είναι φοιτητής λογιστικής και άφησε άφωνους πολιτικούς, δημοσιογράφους και κοινό στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Τα επιχειρήματά του απλά και αφοπλιστικά, οι ερωτήσεις του καίριες(ζητούν απαντήσεις άμεσα) και η γλώσσα του λιτή και κατανοητή, αγγίζει το μέσο Έλληνα. Με έναν απλό λόγο, μόλις λίγο λεπτών κατάφερε να σκιαγραφήσει το αδιέξοδο που βιώνουν οι νέοι Έλληνες και να θέσει ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο προ των ευθυνών του.

Πως θα παίρνουν 200 ευρώ τον μήνα οι μακροχρόνια άνεργοι

Αλλάζουν με τον εκτελεστικό νόμο του 3ου μνημονίου οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος των 200 ευρώ μηνιαίως στους μακροχρόνια ανέργους. Τα εισοδηματικά κριτήρια θα γίνουν χειρότερα αλλά τα ηλικιακά κριτήρια θα βελτιωθούν. Μάλλον περισσότεροι αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο ΟΑΕΔ έχει προϋπολογίσει να πληρώσει 2-3 δεκάδες εκατομμύρια ευρώ επιπλέον. Τελικώς οι δικαιούχοι θα είναι περισσότεροι ή λιγότεροι;  Δείτε αναλυτικά τι ισχύει σήμερα, τι πρόκειται να αλλάξει και από πότε.