oaednews

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

50.000 προσλήψεις με 5μηνες συμβάσεις μέσω κοινωφελούς- Τον Δεκέμβριο η προκήρυξη

Την πρόσληψη 50.000 ανέργων από τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και κυρίως των νοικοκυριών, των οποίων όλα τα μέλη είναι άνεργοι, προβλέπει νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει. Όσοι προσληφθούν θα εργασθούν για πέντε μήνες σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπηρεσίες του Δημοσίου, με μηνιαίες απολαβές.

Θριλερ στο συνέδριο της ΟΕΛ ΟΑΕΔ!

Θρίλερ στο συνεδριο της ΟΕΛ ΟΑΕΔ! Με κλήρωση κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών που δίνει πεντε έδρες στην παράταξη:Συμμαχία Αγωνιστική συσπήρωση εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ, ανατροπή -αντίσταση- αξιοπρέπεια! Τέσσερις έδρες καταλαμβάνει η ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών! Με αυτο το αποτέλεςμα Ανατρέπονται οι συσχετισμοί ...  

Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ αποδοκιμάζει τις "απόψεις" Σπυρόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ αποδοκιμάζει τις "απόψεις" που εξέφρασε,  με τη μορφή ερωτημάτων ο Διοικητής του ΙΚΑ στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Ο Διοικητής του μεγαλύτερου Ασφαλιστικού Οργανισμού της χώρας, οφείλει  να υπερασπίζεται δημόσια, με κάθε ευκαιρία  την κοινωνική καθολικότητα του θεσμού και την αλληλεγγύη των γενεών πάνω στην οποία βασίστηκε εδώ και δεκαετίες η Κοινωνική Ασφάλιση. Οφείλει να μεριμνά για τη διασφάλιση,  της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας του ΙΚΑ, και  της απρόσκοπτης συνέχειας του θεσμού, προς όφελος των ασφαλισμένων και της ελληνικής κοινωνίας, που πλήττεται βάναυσα από τη σημερινή κρίση.