oaednews

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για Αύριο Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι

ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στα πλαίσια συνέχισης του αγώνα των εργαζομένων ενάντια στα έκτακτα χαράτσια και τις προωθούμενες απολύσεις από το Δημόσιο, αλλά και μπροστά στη νέα βάρβαρη επίθεση που ετοιμάζονται να εξαπολύσουν Κυβέρνηση και Τρόικα στον κόσμο της εργασίας, καθώς και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αποφάσισε να πραγματοποιήσει, αύριο Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι,  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος,

Το μόνο μέγεθος της ελληνικής οικονομίας για το οποίο καταγράφεται αύξηση είναι η ανεργία

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, το μόνο μέγεθος της ελληνικής οικονομίας για το οποίο καταγράφεται αύξηση είναι η ανεργία, η οποία διαμορφώνεται στο 16,5% φέτος, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για εκτίναξη στο 18,5% το 2012! Μπράβο μας, τα καταφέραμε!

Βενιζέλος: «Υπάρχει πλεονάζον προσωπικό στο Δημόσιο…»



«…Και πρέπει να υπάρξει εκλογίκευση», ανέφερε σήμερα το πρωί ο υπ. Οικονομικών.

«Πολύ δύσκολη» χαρακτήρισε την τρέχουσα εβδομάδα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σήμερα το πρωί σε συνέδριο του Economist στην Αθήνα (Βουλιαγμένη).

Τα 15 μέτρα που περιλαμβάνονται στην επιστολή του γενικού γραμματεία δημοσιονομικής πολιτικής

Ενδεικτικό του κλίματος και των προϋποθέσεων που θέτει η τρόικα για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου είναι επιστολή (email) του γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Ηλία Πεντάζου προς τους υπουργούς και τους γενικούς γραμματείς, στην οποία καταγράφονται τα μέτρα που ζητά η τρόικα να εφαρμοστούν άμεσα.