oaednews

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Παράταση των συμβάσεων εργασίας των Υπαλλήλων Καθαριότητας ΟΑΕΔ

 Αποφασίστηκε σήμερα από το ΔΣ του ΟΑΕΔ η παράταση των συμβάσεων των υπαλλήλων καθαριότητας μέχρι τη συμπλήρωση των 24 μηνών από την αρχική τους πρόσληψη, όπως άλλωστε αναφερόταν στην αρχική ανακοίνωση. 


Από αύριο οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ


Ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου και ώρα 18:00, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) του Οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2021- 2022. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη, 30 Ιουνίου και ώρα 23:59.


Οι ΒΝΣ του ΟΑΕΔ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, από τις 6:45 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 8 μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2021) έως 4 ετών. Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών. Τα κριτήρια επιλογής είναι οικονομικά (με προτεραιότητα τα παιδιά με γονείς χαμηλού εισοδήματος) και κοινωνικά (παιδιά πολύτεκνων, ορφανά, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, παιδιά αναπήρων, κλπ).