oaednews

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Προκήρυξη για διαγωνισμό πιστοποιήσης εκτελωνιστών εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών

Προκήρυξη για νέο διαγωνισμό απόκτησης  πιστοποίησης επάρκειας εκτελωνιστή της Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην Τελωνειακή Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και τις Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τις Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.   Ο διαγωνισμός, θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία Εξεταστικής Επιτροπής. 

Μία ευχάριστη γνωριμία με τις Επαγγελματικές Σχολές του ΟΑΕΔ Χίου

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σήμερα το απόγευμα (4/5/2017), η εκδήλωση του ΟΑΕΔ, στα πλαίσια της ενημέρωσης των επειχειρηματικών φορέων του νησιού, για την πρακτική άσκηση των μαθητών του.
Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Οργανισμού, όπου καθηγητές και μαθητές παρουσίασαν μέσα από την ομιλία τους τις ειδικότητες της σχολής.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στις Επαγγελματικές Σχολές και στην πρακτική άσκηση που ακολουθούν οι μαθητές της στο χώρο των επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Δελτίο Τύπου Ομοσπονδίας σχετικά με το συνάδελφο Άγγελο Βώρο

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΑΕΔ εξοικονόμησε ετησίως 903,913 χιλιάδες ευρώ από πρωτοβουλία ενός υπαλλήλου, του συναδέλφου Άγγελου Βώρου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου.
Η πρωτοβουλία  έχει να κάνει με την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης (με τεχνολογία ADSL/VDSL IP VPN) όλων των υπηρεσιών ΚΠΑ2 & ΕΠΑΣ του Οργανισμού  στο Ιδιωτικό Δίκτυο ΟΑΕΔ η οποία υλοποιήθηκε από τον ίδιο το συνάδελφο Άγγελο Βώρο με τη βοήθεια των συναδέλφων  των Γραφείων Πληροφορικής των Περ/κων Δ/νσων ΟΑΕΔ καθώς και της Δ/νσης Μηχανογράφησης στις 27/4/2017.