Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση με τα αλλεπάλληλα, έκτακτα και βάρβαρα μέτρα που λαμβάνει σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων οδηγεί σε απελπισία εκατομμύρια νοικοκυριά που δεν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους.

Επιπλέον μείωση κατά 20% στους μισθούς του δημόσιου !!!

Στα έξι συμπληρωματικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, ύψους 7 δισ. ευρώ, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, κατά την ομιλία του το βράδυ της Κυριακής στη σύνοδο του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου (IIF) στην Ουάσινγκτον.

Κατάργηση χιλιάδων θέσεων στο Δημόσιο προαναγγέλλει ο Δ. ΡέππαςΤην κατάργηση χιλιάδων οργανικών θέσεων στο Δημόσιο προαναγγέλλει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Ρέππας, σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη διαδικασία βρίσκεται προ των πυλών.

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.Ε.Π.Ε ) ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ...!!!Φωτιά έβγαζε ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.Ε.Π.Ε) ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ όταν μιλούσε σε επιχειρηματίες στην ΚΟΡΙΝΘΟ γιατί χρησιμοποιούν την οικονομική κρίση και εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους…!!!