oaednews

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Τι ισχύει με τον χρόνο διαλείμματος των εργαζομένων

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για τοδιάλειμμα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι καθώς, σύμφωνα με πολλές καταγγελίες, πολλοί εργοδότες δεν το παρέχουν στους εργαζομένους τους. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι πραγματικά ισχύει με το διάλειμμα στην εργασία.

Απόφαση «βόμβα» του Ελεγκτικού συμβουλίου - Αναδρομικά τριετίας για 500.000 συνταξιούχους του Δημοσίου

Απόφαση "βόμβα" του δεύτερου τμήματος του Ελεγκτικού συμβουλίου έρχεται να αναγνωρίσει αναδρομικά τριετίας σε 500.000 συνταξιούχους του Δημοσίου από την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) που έπρεπε να καταργηθεί από το 2017 γιατί κρίθηκε αντισυνταγματική αλλά ίσχυε από τον ΕΦΚΑ με τον νόμο Κατρούγκαλου και μετά το 2019.

Απεργία αυριο Τρίτη 24/9: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Το μετρό θα λειτουργεί από 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ

Κατεβάζει ρολά αύριο η χώρα εξαιτίας της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Στην απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τραμ, ηλεκτρικό με 24ωρο «χειρόφρενο» ενώ, οι εργαζόμενοι στο μετρό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

ΑΣΕΠ: πρώτη προκήρυξη για τις προσλήψεις μόνιμων στα ΚΕΠ

Νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ βρίσκεται προ των πυλών.H  πρώτη προκήρυξη για προσλήψεις στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα αφορά 12 μόνιμες θέσεις , ενώ  παραμένει ο σχεδιασμός για την μεγάλη προκήρυξη για πρόσληψη 153 μονίμων
Όπως προκύπτει από απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών του ΑΣΕΠ για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων μόνιμου προσωπικού, του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) των Ο.Τ.Α. α' βαθμού.