oaednews

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Από σήμερα οι αιτήσεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Αρχίζει από σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 η υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, για το έτος κατάρτισης 2011-2012.


Μ.Κ.Οοοο!!!

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι "σχετικά με τις προσλήψεις από ΜΚΟ διευκρινίζεται ότι, όχι μόνον δεν υπήρξε οποιαδήποτε κριτική του Υπουργού Εσωτερικών προς τον συνάδελφό του Υπουργό Εργασίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα για άλλα θέματα, αλλά αντιθέτως ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε την πλήρη στήριξή του στον κ. Κουτρουμάνη για τις προσπάθειες που κάνει ο ίδιος και η κυβέρνηση για να υπαχθούν οι συγκεκριμένες προσλήψεις υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ".

Aυτεπιστασία... κατά της ανεργίας

Πρόγραμμα - μαμούθ για την απασχόληση την προσεχή τριετία περίπου 120.000 ανέργων σε έργα των δήμων όλης της χώρας με την μέθοδο της αυτεπιστασίας επεξεργάζεται η κυβέρνηση, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Εσωτερικών κ. Χάρης Καστανίδης.