oaednews

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μια κενή θέση εργασίας! Ζητείται ηγέτης στο ΠαΣοΚ! βιογραφικά στην Ιπποκράτους ...


Οι μνηστήρες  έθεσαν  θέμα : Βενιζέλος, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης
Ξεκαθάρισμα πριν τη δανειακή σύμβαση θέλει ο υπουργός Οικονομικών
Ζήτημα διαδοχής και με επίσπευση των διαδικασιών έθεσαν το απόγευμα της Τρίτης στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ τέσσερα από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος - τρία εκ των οποίων φέρονται και ως οι πιθανότεροι διεκδικητές της προεδρίας του ΠαΣοΚ.

Η κοινωνική πολιτική στα χέρια της εκκλησίας!

Περίπου 250.000 άτομα τρέφονται καθημερινά μέσω των συσσιτίων, αλλά και των πακέτων με τρόφιμα που παρέχουν σε σπίτια ευπαθών συμπολιτών μας η Αρχιεπισκοπή και οι μητροπόλεις, τόνισε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο πατέρας Βασίλειος Χαβάτζας, διευθυντής του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μισό μισθό πήραν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Της Αγγελικής Λάζου
Μειωμένες αποδοχές έως και 20% επιφυλάσσει για τους δημοσίους υπαλλήλους το εκκαθαριστικό μισθοδοσίας Δεκεμβρίου. Περισσότερο χαμένοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών και τα ειδικά μισθολόγια. Οι αποδοχές λοιπόν από τον επόμενο μήνα θα είναι από 206 ως και 937 ευρώ, ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας και τον μισθό. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρχουν σε καμία μισθοδοσία τα επιδόματα και έτσι πολλοί θα δουν μισθούς στα μεικτά τους ως και 52% μειωμένους. 

ΟΛΜΕ: Εξώδικη διαμαρτυρία για τις υπερωρίες Σάββατα και αργίες


Εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον του περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής Ιωαννη Κουμέντου κατέθεσε η ΟΛΜΕ αντιδρώντας στην πρόταση πρόταση υπερωριακής εργασίας Σάββατα και αργίες.

Εκτεθειμένος στη φτώχεια ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους


Η οικονομική κρίση, η αύξηση της ανεργίας και η διάδοση των ελαστικών μορφών απασχόλησης έχουν διευρύνει το οικονομικό χάσμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με έκθεση της Κομισιόν, με τον αριθμό τόσο των φτωχών εργαζομένων όσο και εκείνων που κινούνται οριακά πάνω από αυτήν την κατηγορία να ενισχύεται και την «ψαλίδα» στην αγορά εργασίας, με μισθούς «των δύο άκρων», να γίνεται εντονότερη.

Παράταση έως τις 10/1 για τα τέλη κυκλοφορίας


Παράταση έως τις 10 Ιανουαρίου του 2012 έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας.