oaednews

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μολών λαβέ απο την ΠΟΣΠΕΡΤ


«Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αρνούμενοι να εκκενώσουν το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

ΕΡΤ: Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από τους αριθμούς


Ξυλοδαρμός μεχρι θανατου 24 χρονου απο ειδικούς φρουρούς το 2008. Χτες ξεκίνησε η δίκη τους.

Την πιο νοσηρή φαντασία ξεπερνά η κτηνωδία τεσσάρων ειδικών φρουρών. Χτύπησαν 24χρονο μέχρι θανάτου και σύλησαν τη σορό του (Βίντεο) 

“ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ” : Να επαναλειτουργήσουν τα Μουσικά Σύνολα της Ε.Ρ.Τ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
21/6/2013

Σήμερα με πανηγυρικό τρόπο σε όλη την Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας γιορτάζουμε την Παγκόσμια μέρα της Μουσικής.
Πίσω από τις λαμπρές φιέστες που διοργανώνουν δωρεάν, φορείς της Τοπικής Διοίκησης και όχι μόνο, κρύβεται μία πραγματικότητα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό το κλίμα.

Άνοιξαν μέσω ΟΑΕΔ οι θέσεις εργασίας για τα φραουλοχώραφα

Αιτήσεις δέχεται ο ΟΑΕΔ – 125 παραγωγοί έχουν δηλώσει συμμετοχή

Σε νέα «εποχή» φιλοδοξούν να εισέλθουν οι παραγωγοί της φράουλας στη Μανωλάδα, μετά τα απίστευτα γεγονότα που συγκλόνισαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν παραγωγοί γάζωσαν μετανάστες από το Μπαγκλαντές που εργάζονταν στα κτήματά τους, επειδή «τόλμησαν» να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους. 

ΑμεΑ από τον ΟΑΕΔ μόνιμοι στους δήμους

Aπόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ανοίγει σε πρώτη φάση τον δρόμο της μονιμοποίησης όλων των ΑμεΑ που εργάστηκαν σε ΟΤΑ