oaednews

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Καταγγελία για την επιταγή εισόδου στον κλάδο του τουρισμού από τις ενώσεις ξενοδόχων Κρήτης

Κάνουν λόγο για ένα πρόγραμμα για τον τουρισμό το οποίο δεν συμπεριλαμβάνει τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας

Στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τις Ενώσεις Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων αναφέρεται:

Στις 27/5/2013 ολοκληρώθηκαν οι υποβολές αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων του προγράμματος «Επιταγή Εισόδου Στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους Νέους Στον Κλάδο του Τουρισμού Ηλικίας Έως 29 Ετών».

Ένα μωρό ένωσε μια κοινωνία- «Μωρεπανάσταση» - «Bebolucija»



Η ιστορία είναι εντυπωσιακή και προέρχεται από τη Βοσνία. Σας παρακαλώ, μην αντιδράσετε με τον αντανακλαστικό τρόπο αδιαφορίας, για μια χώρα που, στο παρελθόν, μας υπερ-απασχόλησε και τώρα στρέφουμε την πλάτη μας σ΄ αυτήν.
Ένα μωρό τριών μηνών, η Μπερίνα Χαμιντόβιτς, έγινε θέμα διαδηλώσεων, στο όνομά της κατέβηκαν στους δρόμους Σέρβοι, Κροάτες, μουσουλμάνοι και χριστιανοί, σε μια σπάνια ομοφωνία καταδίκης του πολιτικού συστήματος. Γιατί έγινε αυτός ο σαματάς;

Ποιος μας τραβάει στον βυθό;


 
 
Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο ψέμα: «Για την κατάστασή μας φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι!».

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος κατέγραψε με τον φακό του τις πρώτες αντιδράσεις στο λουκέτο που μπήκε στη δημόσια τηλεόραση.

Όπως ανακοινώνουν οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ:
"Απαντάμε στον αυταρχισμό με δημιουργία Η πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, μας συγκλόνισε. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρεθήκαμε στο ραδιομέγαρο από την πρώτη στιγμή.