oaednews

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πεντέλη εν Δράσει

Πεντέλη εν δράσει λοιπόν και από μια τέτοια δράση, από μια τέτοια μάχη, δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο συνάδελφος Γιάννης Ταρλάμης...Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πεντέλης ο Γιάννης Ταρλάμης, με το συνδυασμό Πεντέλη εν Δράσει και με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Φειδοπιάστη.. Γιάννη καλή επιτυχία!!!


Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας ο συνάδελφος Δημήτρης Βασιλείου

Στο Δήμο Πρέβεζας είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο συνάδελφος Δημήτρης Βασιλείου επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Ριζοσπαστική  Συνεργασία. Ο Δημήτρης Βασιλείου έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική, πολιτική και κοινωνική δράση, ένας άνθρωπος έμπειρος, ένας άνθρωπος, που μπορεί να αναλάβει με επιτυχία τα ηνία του Δήμου Πρέβεζας. 



ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ-ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


  • Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ
  • ΠΟΣΕ ΙΚΑ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ)
  • ΠΟΠΟΚΠ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ)


Συναδέλφισσες – οι
Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται ο οκτάμηνος εμπαιγμός και η παραπλάνηση των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Καμιά υπόσχεση και κανένα χρονοδιάγραμμα για την ένταξή τους στη διαδικασία της κινητικότητας δεν έχει υλοποιηθεί, φέρνοντάς τους πλέον άμεσα αντιμέτωπους με το φάσμα της απόλυσης και της ανεργίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 29-05-2014

1971
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  210-9989.646 – FAX 210- 9942714
www.peyoaed.gr / pey@oaed.gr
Α Θ Η Ν Α

   
                               Αθήνα 12 Μαίου  2014
Α.Π.154  


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,



Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ της Π.Ε Υ ΟΑΕΔ συνεδρίασε σήμερα 12/05/2014 και αποφάσισε την σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 29/05/2014 και ώρα 10:00 π.μ στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Διοίκησης.

Σας καλούμε να πάρετε ΜΑΖΙΚΑ  μέρος στην Γενική Συνέλευση με θέματα:

Ο συνάδελφος Μανώλης Πριναράκης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου

Ο καλός συνάδελφος Μανώλης Πριναράκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.  Συγκροτημένος, δραστήριος  και με  χιούμορ  ο Μανώλης αντιμετωπίζει τα πράγματα από τη θετική τους διάσταση. Σίγουρα
μπορεί  να βοηθήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση... Καλή επιτυχία Μανώλη!!!!!!
 Ο Μανώλης Πριναράκης Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης. Μένει στον Άγιο Δημήτριο από το 1970. Εργάζεται στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ στη διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μπέλμπα, συνταξιούχο υπάλληλο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κι έχει 3 παιδιά.

Ολοι και όλες στηρίζουμε την κατασκήνωση των καθαριστριών στο υπουργείο Οικονομικών με την παρουσία μας όλες τις ώρες, μέρα και νύχτα.

Οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της "αλληλεγγύης για όλους" για έμπρακτη στήριξη του αγώνα των καθαριστριών και ήδη από χθες μαγειρεύουν γι' αυτές.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το μενού των επόμενων ημερών όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής:
ΠΕΜΠΤΗ 7/05/2014, η "λέσχη αλληλεγγύης ν. κόσμου", μακαρόνια με σάλτσα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/05/2014, η "επιτροπή κατοίκων ακαδημίας πλάτωνος - στέκι αλληλεγγύης", κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/05/2014, η "αλληλεγγύη πειραιά", ριζότο με λαχανικά
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/05/2014, το κοινωνικό συνεταιριστικό παντοπωλείο “σέσουλα”, γίγαντες φούρνου και σαλάτες
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/05/2014, το συνεταιριστικό μεζεδοπωλείο “κονσερβοκούτι”, παστίτσιο
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/05/2014, το "τρένο της αλληλεγγύης", χοιρινό με πατάτες στο φούρνο

Ερχονται οι «μικροί ΟΑΕΔ»

«Μικρούς» ΟΑΕΔ αποκτούν, πριν από το τέλος του χρόνου, δήμοι, πανεπιστήμια, εργοδοτικές οργανώσεις και συνδικάτα, αναλαμβάνοντας «ενεργό» ρόλο στις διαδικασίες τοποθέτησης ανέργων σε θέσεις κατάρτισης και απασχόλησης. Στο νέο «σχήμα» θα συμμετέχουν, με απ' ευθείας διασύνδεση με τον ΟΑΕΔ, και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Υποψήφιος στον Ασπρόπυργο ο Θανάσης Γαβαθάς!!!

Με το Συνδυασμό του Δημάρχου Ασπροπύργου Νίκου Μελετίου κατεβαίνει υποψήφιος ο συνάδελφος Θανάσης Γαβαθάς.  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Γαβαθάς ασχολείται με τα κοινά. Ο Θανάσης είναι έντονα πολιτικοποιημένος και σίγουρα το πολιτικό του μέλλον του θα είναι λαμπρό..., Καλή επιτυχία Θανάση!!!!!