oaednews

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αντισυνταγματική και παράνομη η διακοπή ρεύματος αν δεν πληρωθεί το χαράτσι της ΔΕΗ

- Η ολομέλεια του ΣτΕ αποφάσισε οτι η ΔΕΗ δεν μπορεί να διακόψει το ρεύμα σε όσους δεν το πληρώσουν 

Αναζητήστε ηλεκτρονικά βεβαίωση ανεργίας και πολλά άλλα

 Επισκεφθείτε την Εθνική πύλη Δημόσιας Διοίκησης και αναζητήστε μεταξύ άλλων
 1. Απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ

http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/



Η Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης ermis αποτελεί την ενιαία Κυβερνητική Διαδικτυακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης για την πληροφόρηση πολιτών και επιχειρήσεων

Μελίνα Κανά Ηλίας Λιούγκος: Μη σκέφτεσαι Γερμανικά

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου κάθετα αντίθετο στο κλείσιμο των δύο Οργανισμών ΟΕΕ και ΟΕΚ που αποτελούν σημαντικά εργαλεία εξυπηρέτησης βασικών αναγκών των εργαζομένων


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου σε συνεδρίαση του  με αφορμή την Κατάργηση – Κλείσιμο των Οργανισμών της Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας ενέκρινε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος.

Τα προγράμματα του ΟΕΚ και της ΟΕΕ που είναι σε εξέλιξη θα υλοποιηθούν, μετά τέλος?

Στη διαβεβαίωση ότι τα προγράμματα του ΟΕΚ και της ΟΕΕ που είναι σεεξέλιξη είτε αφορούν επιδότηση ενοικίου, ή επιτοκίου, ή προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού θα υλοποιηθούν από την διάδοχη κατάσταση των δύο οργανισμών που είναι ο ΟΑΕΔ, προχώρησε στη.

«Όχι» στο κλείσιμο των σχολών του ΟΑΕΔ λέει το ΕΚΛ


Τον προβληματισμό του για τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν τις σχολές του ΟΑΕΔ να βάζουν λουκέτο, εκφράζει το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας.

Καβάλα: Υποβάθμισης των σχολών του ΟΑΕΔ;


Στην πιθανολογούμενη υποβάθμιση των σχολών του ΟΑΕΔ και κατ’ επέκταση και των εκπαιδευτικών, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ, Γιάννης Πασχαλίδης.

H ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;



Τη λύση στα οικονομικά προβλήματα, τα χρέη και την ανεργία πιστεύουν ότι βρήκαν οι Αρχές ενός μικρού χωριού της Καταλωνίας στην Ισπανία: να μετατρέψουν τις κοινοτικές εκτάσεις σε φυτείες ινδικής κάνναβης.

ΠΑΜΕ: Δελτίο τύπου για τις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ



Το τελευταίο διάστημα αφήνονται σκόπιμα διαρροές από την κυβέρνηση και δυναμώνει η φημολογία πως οι σχολές του ΟΑΕΔ θα κλείσουν. Σε αρκετές περιοχές γενικεύονται απειλές πως οι μαθητές θα βρεθούν στον δρόμο, χωρίς δουλειά και πρακτική.Τρομοκρατούν τους μαθητές των 400ευρω, παίζονται παιχνίδια στις πλάτες τους.

Διαφωνίες για τη συγχώνευσή του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας (ΓΕΝΕ) με τον ΟΑΕΔ

Aντίθετη με ενδεχόμενη κατάργηση του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας (ΓΕΝΕ) και συγχώνευσή του με τον ΟΑΕΔ, είναι η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον αρμόδιο τομεάρχη της για τη ναυτιλία. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης κατέθεσε χθες στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης - Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τον οποίο ζητά να απαντήσει αν όντως σχεδιάζεται η κατάργηση?συγχώνευση του ΓΕΝΕ όταν, όπως αναφέρει, είναι δεδομένες οι σοβαρότατες επιπτώσεις μιας τέτοιας κίνησης.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ-ΚΑΖΑΝΗ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η απόγνωση τους έσπρωξε στο όριο
Η οικονομική κρίση φέρνει σε απόγνωση όλο και περισσότερους πολίτες που καταφεύγουν σε ακραίες πράξεις για να δημοσιοποιήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ή ακόμα χειρότερα οδηγεί κάποιους από αυτούς ακόμα και στην αυτοκτονία.

Στα 359 ευρώ το επίδομα ανεργίας



Στα 359 ευρώ το επίδομα ανεργίας

Μειωμένα κατά 22% θα είναι από τις 12 Μαρτίου, τα 14 επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ, συμπεριλαμβανομένου του επιδόματος ανεργίας, σύμφωνα με Kοινή Yπουργική Aπόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, που υπεγράφη την Πέμπτη εσπευσμένα, λόγω Eurogroup. Πλέον το επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται στα 359 ευρώ...