oaednews

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΡΟΜΠΟΛΗΣ:ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Υποχρεωμένα τα ταμεία να καταβάλουν προσωρινή σύνταξη

Προσωρινή σύνταξη που θα ισούται με το 80% της κανονικής είναι υποχρεωμένα να καταβάλλουν τα ταμεία εάν αδυνατούν να εκδώσουν άμεσα την κανονική σύνταξη, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας. 

Πως θα περικόψουν μισθούς και συντάξεις


ΘΕΜΑ: «Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Δεύτερου
Κεφαλαίου του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α΄) «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις,
ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις
εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής
2012-2015.».

Γιώργος Νταλάρας : Είμαι έκπληκτος και οργισμένος όσο όλοι

«Είμαι έκπληκτος και οργισμένος όσο όλοι, με αυτά που συμβαίνουν» δηλώνει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Νταλάρας και υποστηρίζει πως «αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να παράγουμε σκέψεις, ιδέες, μουσική». 

831.442 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Οκτώβριο

Στους 813.442 ανέρχονται για τον μήνα Οκτώβριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Σε σχέση με τον περασμένο χρόνο οι άνεργοι έχουν αυξηθεί κατά 96.060 άτομα, ενώ σε σχέση με το Σεπτέμβριο υπάρχουν 39.383 περισσότεροι εγγεγραμμένοι άνεργοι.

Τα πάνω κάτω στους μισθούς στο Δημόσιο - Όλη η εγκύκλιος


Οδηγίες χρήσης για τον τρόπο που θα εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο από την 1η Νοεμβρίου στο Δημόσιο δίνει το υπουργείο Οικονομικών με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλα τα υπουργεία.

Σε δυσμένεια 17 ανεξάρτητοι βουλευτές!!!


Με επιστολή τους, 14 ανεξάρτητοι Βουλευτές ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, την ίση μεταχείριση όλων των Βουλευτών κατά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. 
Η επιστολή έχει ως εξής: